Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 1
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
STRAH OD KORONE

Emotivna poruka Cristiana Ronalda iz karantene: Obraćam vam se kao sin, otac i ljudsko biće...

Cristiano Ronaldo
Foto: Reuters/PIXSELL
1/6
13.03.2020.
u 19:07

"Zaštita ljudskih života mora biti iznad svih drugih interesa. Moje misli su s onima koji su izgubili bliske osobe, a suosjećam s onima koji se bore s virusom, kao što je to moj suigrač Daniele Rugani"

Momčad Juventusa u izolaciji je zbog koronavirusa, no Cristiano Ronaldo nije s njima. Napadač stare dame dobio je dozvolu da ode u rodni Portugal nakon što mu je majka pretrpjela moždani udar. 

Ronaldo se javio s Madeire gdje se nalazi u karanteni i cijelom svijetu poslao poruku.

"Svijet prolazi kroz jako teške trenutke koji od nas zahtijevaju najviši stupanj brige i opreza od svih nas. Obraćam vam se ne kao nogometaš, već kao sin, otac, ljudsko biće zabrinuto razvojem situacije koja pogađa cijeli svijet. Važno je da poštujemo odredbe Svjetske zdravstvene organizacije i nadležnih tijela o tome kako se trebamo ponašati u ovim trenucima", napisao je Cristiano Ronaldo te zaključio:

"Zaštita ljudskih života mora biti iznad svih drugih interesa. Moje misli su s onima koji su izgubili bliske osobe, a suosjećam s onima koji se bore s virusom, kao što je to moj suigrač Daniele Rugani. Naravno, pružam podršku istinskim profesionalcima koji se brinu za zdravlje drugih ljudi i tako riskiraju vlastite živote."

Ključne riječi

Komentara 8

5S
505.scrtom
20:00 13.03.2020.

Ako ozbiljno misli onda bi trebao odvojiti koji milju za ljude u Italiji ili medicinska sredstva koja su im sada u ovim teškim trenucima potrebna..

OK
Omladinac koji to nije
19:32 13.03.2020.

I ko bi trebao biti bolje placen?

Avatar neurazumljiv
neurazumljiv
05:52 14.03.2020.

Poruka slavnog Portugalca iz karantene

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije