Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 166
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
PREBAČEN U ZAGREB

U potresu teško stradao nekadašnji nogometaš Segeste: Samo da mi sin ostane živ

Spasioci raščišćavaju centar Siska
Foto: Boris Scitar/Vecernji list/PIXSELL
1/3
29.12.2020.
u 20:47

Kukića je potres zatekao dok je prolazio ulicom

Danijel Kukić, nekadašnji nogometaš Segeste, TŠK Topolovca i Kamen Ingrada, teško je stradao u današnjem potresu u Sisku. Potvrdio je to u razgovoru za Sportske novosti njegov otac Dušan Kukić, nekadašnji nogometni sudac i sudački šef u HNS-u.

- Bio je na poslu, sređivao je neke stvari po gradu, a potres ga je zatekao dok je išao ulicom. Na njega su pale cigle i tko zna što još, ozlijedilo mu je glavu. Nemam potpunu informaciju kako mu je jer nikoga nismo uspjeli dobiti na telefon. U kući je puno toga uništeno, iako je sama konstrukcija kuće izdržala, ali to mi je najmanji problem, jedina mi je sada briga da mi sin ostane živ.

- Držim se, ni ja ni supruga nismo ozlijeđeni, ali žena je teški srčani bolesnik pa moram paziti na nju jer sva je izvan sebe. Sada nam je glavna preokupacija da nam sin preživi - rekao je za Sportske novosti. 

Kukić je prebačen u zagrebačku Kliničku bolnice Sestre Milosrdnice. Za Segestu je svojedobno odigrao više od 150 službenih utakmica, a dres kluba je nosio i u Europi u sezoni 1996/97. u UEFA-inom Intertoto kupu.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije