Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 154
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
'PUCAJU NAM SRCA'

Ivaniševića slomili prizori: Tresli smo se i mi, ali to što vidimo ubija

Earthquake strikes near Zagreb
Foto: Antonio Bronic/REUTERS/PIXSELL/REUTERS/PIXSELL
1/7
29.12.2020.
u 19:24

Najbolji hrvatski boksač Filip Hrgović uz fotografiju Petrinje u ruševinama je napisao: Molite za Hrvatsku

Petrinja, Sisak, Glina... Srca nam pucaju uz ove slike, napisao je legendarni hrvatski tenisač Goran Ivanišević na Instagramu nakon što je razoran potres pogodio Hrvatsku. - Tresli smo se i mi u Zagrebu kao nikada, ali ovo što vidimo iz vaših krajeva ubija. Držite se - poručio je wimbledonski pobjednik.

Najbolji hrvatski boksač Filip Hrgović uz fotografiju Petrinje u ruševinama je napisao: "Molite za Hrvatsku."

- Rastužen što vidim ovakve prizore iz Lijepe naše. Sisak, Petrinja i svi koji su pogođeni potresom, držite se. Sudjelujemo i pomozimo jedni drugima. Moj DM je otvoren, nemojte se ustručavati javiti ukoliko nekometreba bilo kakva pomoć - napisao je Hrgović.

Dejan Lovren je na raspolaganje stavio svoj hotel na Pagu.

- Dragi građani Petrinje, za 16 najugorženijih obitelji stavljam na raspolaganje svoj hotel u Novalji. Ako vam je potreban privremeni smještaj, javite se mom timu na info@hotelnoel.com ili Whatsapp 0996769971 s vašim podacima, prednost obitelji s djecom - objavio je hrvatski reprezentativac na Instagramu.

Pomoć je ponudio i njegov kolega iz reprezentacije Mateo Kovačić. Veznjak Chelsea je ponudio pomoć preko svoje fondacije.

- Molimo za sve pogođene razornim potresom. Ako znate nekoga u potrebi, javite nam se na zaklada.kovacic@gmail.com - objavio je Kovačić.

Hrvatski navijači ponovo su uskočili u pomoć nakon razornog potresa koji je pogodio Hrvatsku, a najjače Petrinju, Sisak i okolicu.

Badl Blue Boysi su stigli u Petrinji i Sisku kako bi pomogli građanima koje je pogodio potres.

- Lopate, rukavice i ostalo kaj može pomoći ponesite - poručili su Boysi zamolivši svoje članove da ponesu vodu i obiđu okolna sela.

Dio njihovih članova već je na ulicama Siska gdje pomažu u čišćenju ruševina.

Oglasila se i Torcida koja je pokrenula akciju prikupljanja potrepština. Skuplja se nekvarljiva hrana, higijenske potrepštine, deke i pokrivače.... Svoje donacije mogu se donijeti u prostorije Kluba navijača Torcida u Zrinsko Frankopanska 17 u Splitu.

Klub navijača Armada Rijeka stavio se na raspolaganje svim institucijama koje rukovode kriznom situacijom na području Republike Hrvatske pogođenim potresom.

Pozvali su sve članove, navijače Rijeke i sve sugrađane da doniraju jakne, deke, obuću, konzerviranu hranu, vodu, higijenske potrepštine...

Pomoći su počeli skupljati i Kohorta, Funcuti, Ultras Vinkovci...

Poruke podrške pružili su i brojni drugi hrvatski sportaši među kojima i Darijo Srna, Domagoj Vida, Dominik Livaković, izbornik Zlatko Dalić, Ivan Klasnić, Danijel Subašić, Dinamo, Lokomotiva, Hajduk, Cibalia, Osijek, Hrvatski košarkaški savez, Hrvatski rukometni savez....

Komentara 1

SV
Sveznadar
21:25 29.12.2020.

Nije "lijepa naša", nego zajedno, u ljubavi, solidarno mora nastati "ljepša naša".

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije