Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 134
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Ignorirali želju navijača

U HNK nije predstavljen najbolji sastav u povijesti Dinama

\'30.11.2010. Zagreb, Hrvatska - Miroslav Ciro Blazevic. Photo: Petar Glebov/PIXSELL\'
Petar Glebov/PIXSELL
28.04.2011.
u 09:09

Na proslavi rođendana u HNK trebala je na pozornicu izaći i najbolja momčad Dinama u njegovoj stogodišnjoj povijesti.

Momčad koju su birali čitatelji Večernjaka. No, taj je dio igračke povijesti zaobiđen. Doduše, neki od izabranih igrača više nisu među nama, neki iz idealnih 11 nisu došli na proslavu rođendana.

Šteta je što najbolji trener u povijesti plavih, koji je izabran u toj anketi, Miroslav Blažević, a koji je bio na proslavi, nije, nažalost, dobio priliku da nešto i kaže.

Komentara 4

Avatar pauk
pauk
19:20 28.04.2011.

lajavac grebator i sve ostalo samo ne najbolji dinamov trener fuj FUJ

DR
dragogera
17:15 28.04.2011.

ne moze nista biti predstavljeno kao najbolje ako se ne preziva mamic.ja bi ljepo dinamu ukinuo pomoc drzave,oni koji ga vole nek daju pare za vahu i igrace,tu prednjaci mamic .jel ovo je smijesno,nema publike ,nema sponzora,a trener i igraci se placaju do bola.odakle pare,kao od prodaje,hahaha.neko ih fila sa parama poreznika,a nitko ih ne gleda na stadionu.za koga igraju?za sebe.pa kada za sebe (i ove stare bogatase na proslavi igraju)neka se od toga i financiraju.koja proslava ,nema navijaca,e ovo ima samo u hrvatskoj,sigurno nigdje drugdje,sljedeca proslava ce biti u nekom od zagrebackih muzeja,mozda bolnica ili na mirogoju,ovisno o zdravstvenom stanju uzvanika

Avatar Idler 3
Idler 3
17:46 28.04.2011.

Pa ni nit mogel bit predstavljen kad nit Dinamo nema sto let !!!

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije