Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 156
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
MOGU LI IZNENADITI?

U Gorici optimistični: Idemo na Maksimir po pobjedu i prvo mjesto

Velika Gorica: U 5. kolu HT Prve lige sastali se Gorica i Istra
Marko Prpic/PIXSELL
17.10.2020.
u 12:13

Idemo u Maksimir pobijediti i preuzeti prvo mjesto na tablici. Naravno da Dinamu ide uloga favorita, no i nas će se tu nešto pitati – rekao je Dario Špikić

Danas u 15 sati u Maksimiru će početi prava nogometna poslastica za sve ljubitelje najvažnije sporedne stvari na svijetu.

Naime, u sklopu osmog kola HNL-a sastaju se dvije vodeće momčadi, Dinamo dočekuje Goricu. Obje momčadi zasad imaju po 16 bodova, s time da modri imaju utakmicu manje. Gosti su dosad doživjeli svega jedan poraz pa se nadaju da se mogu suprotstaviti i hrvatskom prvaku.

– Dinamo je Dinamo! Zna se što taj klub znači u okvirima HNL-a, ali već smo mi pokazali da se i s takvim protivnikom možemo nositi. Idemo u Maksimir pobijediti i preuzeti prvo mjesto na tablici. Naravno da Dinamu ide uloga favorita, no i nas će se tu nešto pitati – rekao je Dario Špikić, igrač Gorice.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije