Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 134
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
PO POSUDBAMA

Dinamo za njega dobio petu najveću odštetu, a sad šeta po drugim ligama

Filip Benković
Goran Stanzl/Pixsell
17.10.2020.
u 09:02

Filip će, dakle, zbog prevelike konkurencije u Leicesteru ponovno u niži rang engleskog nogometa, a ovaj put će u Championshipu zaigrati u dresu Cardiffa, donedavnog premijerligaša

Hrvatski branič Filip Benković nema sreće niti prilike u Leicester Cityju. Nakon što je prije dvije godine otišao iz Dinama u redove Lisica za čak 14.5 milijuna eura, čime je vlasnik petog najskupljeg izlaznog transfera Dinama, 23-godišnji stoper u dvije godine u engleskom klubu nije upisao ni minute za Leicester u Premier ligi.

Protekle je dvije sezone proveo na posudbama u škotskom prvoligašu Celticu, pa engleskom drugoligašu Bristol Cityju, a i ove će sezone svoj talent kovati na posudbi u engleskom drugoligašu.

Filip će, dakle, zbog prevelike konkurencije u Leicesteru ponovno u niži rang engleskog nogometa, a ovaj put će u Championshipu zaigrati u dresu Cardiffa, donedavnog premijerligaša. 

"Cardiff City je oduševljen što može potvrditi da je jednogodišnju posudbu za naš klub potpisao hrvatski internacionalac Filip Benković koji je karijeru počeo u zagrebačkom Dinamu", stoji u priopćenju velškog kluba.

Ključne riječi

Komentara 1

Avatar southman
southman
16:11 17.10.2020.

Dobar potez. Tamo bi mogao biti na klupi !

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije