Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 78
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
HIDDINKOV POPIS

Turci bez Sahina u dočekuju Bilić boyse

nuri sahin
NPH/Pixsell
04.11.2011.
u 13:30

Sahin se tek oporavio od ozljede, a ni Real ga ne pušta za akciju protiv Hrvatske.

Turski izbornik Guus Hiddink objavio je imena 24 igrača za predstojeće oglede s Hrvatskom u dokvalifikacijama za Euro. Na popisu nema Nurija Sahina, nogometaša Real Madrida koji se tek oporavio od ozljede. Vratio se treninzima u klubu, no ne igra, a Mourinho je početkom tjedna izjavio da "nije najpametnije da ide igrati za reprezentaciju u takvu stanju".

Reprezentacija Turske okupit će se u nedjelju u Istanbulu i početi pripreme za susrete 11. i 15. studenog.

Nizozemac je odabrao sljedeća imena:

Volkan Demirel, Tolga Zengin, Sinan Bolat, Gokhan Gonul, Sabri Sarioglu, Servet Cetin, Omer Toprak, Egemen Korkmaz, Remzi Giray Kacar, Hakan Kadir Balta, Ismail Koybasi, Hamit Altintop, Gokhan Tore, Selcuk Sahin, Mehmet Topal, Emre Belozoglu, Selcuk Inan, Caner Erkin, Arda Turan, Ozan Ipek, Burak Yilmaz, Kazim Kazim, Umut Bulut, Halil Altintop.

Komentara 4

Avatar babas
babas
15:19 04.11.2011.

Dobro za nas,Sahin je opak igrač!

VA
Vatrenko
14:15 04.11.2011.

to sto njega real ne pusta - to su price za malu djecu. Ako savez odluci da dolazi Real moze samo mahati bijelom maramicom za avionom. Savez je iznad kluba ali eto, to je nase novinarstvo...

OB
-obrisani-
16:59 04.11.2011.

Nema veze ko za Tursku igra ali Slovenci smo jasno uz Tursku repku radi reda i ljubaznosti iz Piranskog zaljeva..

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije