Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 3
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Burić zadnji otišao

Tucak: I bez petorice zlatnih imat ćemo jaku reprezentaciju

ivica tucak
Martina Japundžić
04.10.2012.
u 09:55

Na vrata nacionalne vrste kucaju Marković, Šetka, Krapić, Paškvalin, Bijač, Vukičević, Milaković...

Neće biti nikakve zaraze, Damir Burić (31) posljednji je član vaterpolskih olimpijskih pobjednika koji je uzeo privremeni (u njegovu slučaju jednogodišnji) odmor od reprezentacije. Prije njega to je učinio Miho Bošković (29), a još prije su oproštaj u Londonu najavili Samir Barač (38), Igor Hinić (36) i Frano Vićan (36).

Preostala osmorica zlatnih dupina, predvođenih Josipom Pavićem (30), stavila su se na raspolaganje novom izborniku Ivici Tucaku. To su još: Dobud (27), Bušlje (26), Obradović (26), Joković (24), Buljubašić (24), Muslim (24) i Sukno (22).

– Imam razumijevanja za Boškovića i Burića. Korektno su rekli da će se nakon stanke staviti na raspolaganju reprezentaciji ako budu potrebni. Dobro je to znati iako ja, naravno, nikome ne mogu čuvati mjesto u nacionalnoj vrsti. I bez petorice zlatnih iz Londona imat ćemo jaku reprezentaciju, imamo još puno mladih igrača čiji je potencijal velik – kazao je Tucak, koji će širi popis reprezentativaca objaviti sredinom listopada.

Već na širem Rudićevu popisu bilo je igrača koji su bili vrlo blizu idealnih 13. Tu prije svega mislimo na Pavu Markovića, junaka osvojenog zlata u Melbourneu, pa na Anđela Šetku, sidraše Ivana Krapića i Frana Paškvalina, vratara Marka Bijača. A ima ih još.

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije