Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 1
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Hrvatska

Trening vatrenih: Dalićev stožer nikad brojniji, Petković trenirao po posebnom programu

Rijeka: Trening nogometaša Hrvatske reprezentacije
Foto: Goran Kovacic/PIXSELL
1/6
09.10.2023.
u 20:56

Po završetku treninga, naši su se reprezentativci družili s pedesetak klinaca koji su razdragano pozivali svakog igrača

Uoči utakmice s Turskom, hrvatska nogometna reprezentacija odradila je prvi trening na glavnom terenu u Maksimiru. Zlatko Dalić na raspolaganju je imao 16 igrača. Bruno Petković trenirao je po posebnom tretmanu nešto malo manje od pola sata. Trčao je uokolo s loptom, a u drugom je dijelu testirao stanje zadnje lože.

>> Trening hrvatske nogometne reprezentacije na Maksimiru!

Andrej Kramarić, koji ima rupturu mišića, te Josip Juranović, kojeg muči mišić, nisu trenirali već su bili na terapijama. Osim njih po posebnom programu u teretani radili su Modrić, Kovačić, Gvardiol, a u svojem režimu bio je Vida. Josip Brekalo je nakon pola sata pušten s treninga jer je igrao u nedjelju navečer, a skraćeno je na igralištu bio i Dominik Livaković.

Puni program odradili su Ivušić, Labrović, Stanišić, Šutalo, Erlić, Sosa, Barišić, Brozović, Moro, Majer, Musa, Beljo, Pašalić i Vlašić. Po završetku treninga, naši su se reprezentativci družili s pedesetak klinaca koji su razdragano pozivali svakog igrača.

Vatreni su potpisivali dresove i fotografirali se s djecom koju su za tu priliku doveli roditelji i tako im ispravili nepravdu doživljenu prije mjesec dana na Vatrenom ponedjeljku kod City Centra West.

Inače, Dalić je okupio najbrojniji stožer. Ukupno s maserima, liječnicima i oružarima stožer ima 22 člana.    

Komentara 7

Avatar Senf na kobasi
Senf na kobasi
22:20 09.10.2023.

Da i?Nek ih ima i 100!Neka pati koga smeta🇭🇷🇭🇷🇭🇷🇭🇷

GI
Gitte
10:25 10.10.2023.

Kakve priče opis kao da smo u ratu još gore. Neznam dali ima pametniji stvari z Novine a ne ovakav gnjus.

ČV
čača vrati se
23:04 09.10.2023.

što manje tovara manje i problema

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije