Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 4
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Propao mu transfer

Trebao je potpisati za veliki klub, a onda se dogodilo nešto nevjerojatno!

Julio Rey
Foto: Twitter
21.07.2015.
u 18:51

"Deportivo, koji je objavio potpisivanje Julia Reya, odlučio je ipak odustati od cijelog posla nakon analize nesretnih komentara koje je dotični igrač stavio na društvene mreže"

Julio Rey (20) relativno je nepoznati napadač kojem se trebao dogoditi veliki transfer, trebao je iz redova četvrtoligaša završiti u španjolskom prvoligašu. Deportivo je već objavio da je posao pri kraju i da slijedi potpis ugovora, a onda je sve propalo!

Razlog? Ružne riječi koje je Rey napisao na Twitteru prije tri godine! Da stvar bude gora, tada je vrijeđao upravo Deportivo!

"Puta Depor, Puta Riazor", napisao je nogometaš prije tri godine, a u slobodnom prijevodu to bi značilo "Je... Deportivo, je... Riazor".

S obzirom na to da klubovi provjeravaju baš sve što ima veze s igračem kojeg kupuju, i ovo se brzo saznalo i klub je odustao od posla.

"Deportivo, koji je objavio potpisivanje Julia Reya, odlučio je ipak odustati od cijelog posla nakon analize nesretnih komentara koje je dotični igrač stavio na društvene mreže prije nekoliko godina. Igrač koji nosi naš dres mora biti primjer sportskog ponašanja, respekta za suparnike i pozitivnih emocija za Deportivo", napisao je klub u priopćenju.

>>Odvratno! Nećete vjerovati što su napravili vodećem biciklistu Tour de Francea!

Komentara 1

ED
Edomajka
19:50 21.07.2015.

Ja gori naslov nisam vidio.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije