Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 55
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
OPREZ Londončani izašli iz krize u loše vrijeme za modre

Tottenhamovi prekidi opasnost za modre

03.11.2008.
u 17:57

Sa samoga dna Temze Harry Redknapp počeo je izvlačiti Tottenham. Imao je najteži mogući put. Protiv Arsenala na Emiratesu u infarktnom trileru 4:2 pretvorio je u 4:4, 0:1 puno boljeg Liverpoola u 2:1 veliku pobjedu.

Bile su to čudne utakmice, 180 minuta u kojima su Spursi bili u podređenom položaju. Imali su velikih teškoća u igri. Vratar Gomes je nesiguran, sklon prečestim propustima, posljednji red zna često “plivati”. U toj posljednjoj liniji Vedran Ćorluka, koji je dosad igrao na obje bočne strane i na poziciji desnog stopera, uvjerljivo je najbolji, no srećom po modre nema pravo nastupa u Uefinoj ligi jer je igrao za Manchester City.

I to je jedna od velikih Redknappovih briga uoči četvrtka i sudara 2. kola Uefine lige, utakmice između Tottenhama, koji je potonuo u Udinama, i zagrebačkg Dinama, koji nosi tri boda iz sraza s nizozemskim NEC Nijmegenom. Redknapp je doduše već nekoliko puta naglasio da mu je prvenstvo Engleske u prvom planu, ali nitko danas ne voli gubiti, pogotovu sada kada se momčad probudila nakon niza poraza.

Luka Modrić, složit će se svi, najkreativniji je igrač Spursa. Nedostatak tjelesne snage nadoknađuje znanjem, vicem, a taj omjer u Premiershipu zasad je negdje napola. Luka igra solidno, pošteno, no ipak moramo biti iskreni, ne i kako on to zna. I protiv Redsa bi odigrao nekoliko lucidnih lopta, ali bilo je dijelova igre kada ga nije bilo. Postoje naznake da će se Luka odmarati, no ne vjerujemo da će novi trener uskratiti Modriću nadjačavanje s nekadašnjim suigračima. Iznimno je u srednjem redu opasan David Bentley. Njegovi su prekidi zasad najveća snaga bijelih, on je u posljednjim utakmicama ipak najkonkretniji, a pažnju treba posvetiti neugodnom Bentu.

Ključne riječi

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije