Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 154
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Zamjena za Vahu

Tot na klupi, Badelj vrijedi 30 centi i još će ostati bez plaće

Marijo Tot
Antonio Bronić/PIXSELL
10.05.2011.
u 16:57

U svojoj igračkoj karijeri Marijo Tot nije ostavio predubok trag, igrao je u zaprešićkom Interu i Publikumu. Sa 26 godina prestao je igrati i posvetio se nogometnoj akademiji HNS-a te postao jedan od voditelja katedre nogometne taktike

Sa 31 godinom postao je trener Brotnja, bio je najmlađi trener u povijesti na ovim prostorima. Rođen je u Županji prije 39 godina, bio je pomoćnik Rubčiću u Rijeci, pa Sliškoviću, Ištuku, Lušiću i na kraju Halilhodžiću. Nije želio reći je li zvao Vahu za savjet prije utakmice s Varaždinom.

– Ne pripremamo se za Varaždin od jučer, nego još od polufinala. A sve ono što se dogodilo u posljednje vrijeme ne želim komentirati – kazao je Tot, kojeg ne ohrabruje činjenica da Varaždin ima problema, da igrači ne primaju plaću.

– Kad je tako, u siromaštvu se igrači stisnu. Nema pritiska, ne primaju plaću, pa ne osjećaju pritisak obveze, lakše igraju. Tako je bilo i u Rijeci prije dvije godine s Rubčićem. Šest mjeseci igrači nisu dobili ni lipe, a napravili smo povijesni niz od 14 pobjeda na Kantridi i izborili Europu – kaže Tot.

On bi mogao biti prvi trener Dinama ove sezone koji je pobijedio Varaždin, Zajec i Halilhodžić nisu.

Na to je Zoran Mamić dobacio Milanu Badelju, koji je bio pored Tota:

– Milane, sad nećeš dobiti plaću!

Tot je zatvorio posljednje treninge jer priprema neka iznenađenja za Varaždin, koji plavi ove sezone još nisu pobijedili.

– Varaždinci su jedini koje nismo svladali, želimo pokazati da smo bolji i osvojiti kup – kaže Badelj.

Za njega i ostale zvijezde Dinama Zdravko Mamić rekao je da ne vrijede više od 45 centi.

– Nisam to čuo, no možda netko ponudi 30 centi – odgovorio je Badelj.

Komentara 3

VE
Velikogoričan56
19:10 10.05.2011.

Clanak kao i obicno zbrda zdola, hrpa gluposti, malo korisnih informacija. Badelj garantirano vrijedi najvise u Dinamu, druga je stvar igra li mu se bas uvijek ili ne. Svi dobro pamtimo njegovo dodavanje u prvoj utakmici protiv Hajduka, a i jos mnogo lijepih akcija i golova za pa,cenje.

OB
-obrisani-
20:38 10.05.2011.

Koja budala ovo gore napisa i sa kojim ciljem?

VK
vječni krojf
10:25 11.05.2011.

C55K9X1, zna se Junaci.Ima on svoj cilj isto kao i kolege mu Flak i Dasovic.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije