Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 46
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
NAPRAVILI KAOS

Torcida se javila prvi puta nakon kaosa u Splitu! Pogledajte što su objavili

Kaos na Poljudu: Torcida upala na teren, igrači pobjegli u tunel! Specijalci tjerali huligane
Foto: Sime Zelic/PIXSELL
1/25
04.04.2024.
u 18:08

Hajduk će sada morati što bolje zna privesti sezonu kraju. Mislav Karoglan je ponudio ostavku, no Jakobušić je nije prihvatio. Pitanje je kako će bijela momčad izgledati nakon ovog golemog šoka na terenu i izvan njega

Teške dane proživljavaju igrači, navijači i svi koji vole Hajduk. U 28. kolu Hrvatske nogometne lige kula se počela urušavati porazom od Dinama na Poljudu. U srijedu su ih plavi ponovo svladali s 1:0 te tako izbacili iz natjecanja za obranu naslova u Kupu. Rušenje hajdučke kule odjeknulo je gromoglasno. Pripadnici Torcide su uz topovske udare izletjeli na teren, sukobili se s policijom pa bacali stolice. Neredi su se prelili na ulice, urlanje i vrisku zaglušili su tek zvukovi boca koje se razbijaju o beton i zidove, a u pozadini zvuk plamena.

Nakon burne večeri tijekom koje je na dva sata Split, a osobito područje oko Poljuda, izgledalo kao bojno polje stigle su reakcije i kazne. Navijači su zgroženi svime što se događalo, kako na terenu tako i izvan njega. Lukša Jakobušić se gotovo u suzama obratio javnosti ispred hrpe počupanih stolica na "Poljudskoj ljepotici". Hrvatski nogometni savez suspendirao je stadion za utakmice seniorske ekipe.

Nakon svega oglasila se i Torcida. Navijačka skupina izazvala je golem šok. Na društvenim su mrežama objavili isječak iz jedne od epizoda kultne serije Velo Misto. U opis objave dodali su citat: "Kako smo igrali i zaslužili smo." Hajduk će sada morati što bolje zna privesti sezonu kraju. Mislav Karoglan je ponudio ostavku, no Jakobušić je nije prihvatio. Doista, pitanje je tko bi uopće došao na klupu u samoj završnici sezone koja se završava na doista najgori mogući način za Hajduk.

VEZANI ČLANCI.

Hajduk ove godine neće imati priliku braniti Kup, a izgledno je da će dva favorita za osvajanje prvenstva, Dinamo i Rijeka, imati priliku boriti se za duplu krunu. S druge strane, Hajduk u 29. kolu igra Jadranski derbi na Rujevici. Tamo dolazi kao trećeplasirana momčad na ljestvici s dva boda manje od Dinama i sedam manje od Rijeke.

GALERIJA Pogledajte kako izgledaju tribine na Poljudu nakon što je Torcida uništila vlastiti stadion

Kaos na Poljudu: Torcida upala na teren, igrači pobjegli u tunel! Specijalci tjerali huligane
1/25

Komentara 16

NE
NevjerniToma
18:33 04.04.2024.

Zatvaranje očiju pred primitivizmom, kojim se Torcida ponosi, dovelo je do ovoga. Hajduk je talac tog primitivizma i bilo koja kazna, neće ništa bitno promjeniti. Ne mogu vjerovati da su kolovođe, sve do sada, ostali nepoznati i nekažnjeni. I dok se njih ne "pozove na red" neće biti mira.

PR
prajdali100
18:57 04.04.2024.

Pogledajte na što liči Poljud !!! Sve zbog huligana čiji je Hajduk talac već godinama.Stadion treba suspendirati do kraja prvenstva a putem video materijala doći do informacija o izgrednicima i poslati ih u zatvor.Da se ovo danas dogodilo u Engleskoj ili Njemačkoj policija bi imala pune ruke posla. A i pravosuđe.

LE
lector2corrector
21:45 04.04.2024.

zanimljivo, torcida nije izrazila zgražanje, žaljenje a posebno ne traži OPROST. kao dugogodišnjem simpatizeru Hajduka, od ove scene Hajduk za mene više ne postoji. A torcidaše tretirati po grčkom receptu.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije