Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 122
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
ZANIMLJIV ODABIR

Torcida napokon prekinula šutnju! Evo što je poručila braći Mamić

HNK Hajduk - GNK Dinamo
Ivo Cagalj/PIXSELL
23.03.2021.
u 23:09

Oglasili su se poslije vijesti o tome da je bezbrižno u Bosnu i Hercegovinu zakoračio i Zoran Mamić.

Zdravko Mamić ne prestaje plijeniti pažnju otkako je 15. ožujka pravomoćno osuđen za izvlačenje novca iz Dinama, što njegove kritičare i zagovornike ne ostavlja ravnodušnima. Jasno je na kojoj strani u ovoj priči jest Torcida.

Iako su iz te navijačke skupine šutke popratili presudu i sve nakon nje, oglasili su se poslije vijesti o tome da je bezbrižno u Bosnu i Hercegovinu zakoračio i Zoran Mamić.

- Koga si zapravo voljela? Čovjeka sa nemogućom dikcijom ili ljubav gomile izabranih prosjaka što na prvi udarac 
bježe preko granice - stoji u Torcidinoj objavi, koju "krasi" fotografija fizičkog sukoba Zdravka Mamića i Ive Bege tijekom derbija na Poljudu 2014.

 

“Koga si zapravo voljela? Čovjeka sa nemogućom dikcijom ili ljubav gomile izabranih prosjaka što na prvi udarac bježe preko granice”

Posted by Torcida Split on Tuesday, March 23, 2021

 

Tekst su zapravo stihovi iz Azrine pjesme "Idi za svojom sudbinom" s albuma "Kad fazani lete" iz 1983. Nastavak joj je također zanimljiv, ako se postavi u kontekst cijele ove situacije:

- Moje lice želi svijest, istinu pa ma kakva ona bila...

Dok se Torcida odlučila uz malo tuđih riječi osvrnuti na Mamića, on danima ne miruje i iznosi uistinu inkriminirajuće podatke o hrvatskim sucima, pravosuđu, ali i nekim javnim osobama.

Komentara 67

Avatar Anemija_talasemijaEU-bekrija
Anemija_talasemijaEU-bekrija
23:36 23.03.2021.

Ispadate od Gzire United ,zivite od Uefine nagrade koju Dinamo zaradi , crtate svastike da izbavite Domovinu , tucete suce , i placete ko curice , dotle Dinamo pobjeduje finalista lige prvaka prije 2 god,, zapravo vam je Mamic jedina prilika , ako Dinamo ne osvoji koeficijent , ici ce 3 kluba u Europu , Hajduk nece biti ni u prvih 5

NO
Norway
00:36 24.03.2021.

Azra? Dobro da nije Bora Čorba

PE
PetiElement
00:02 24.03.2021.

A kaj Torcida ima bilo što poručiti Mamićima? Kakve veze..? Osim što im nikad neće oprostiti kaj su digli Dinamo na razinu o kojoj njihov 'ajduk može samo sanjati

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije