Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 33
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
SVE AKTIVNIJI

VIDEO Novi Mamićev napad, evo što je sad otkrio o sucu koji mu je osudio brata!

Mostar: Zdravko Mamić nakon potvrđene zatvorske kazne sazvao konferenciju za medije
Denis Kapetanovic/PIXSELL
23.03.2021.
u 20:31

Doznao sam da korumpirani suci u Hrvatskoj uzimaju odvjetnike za obranu prije nego je pokrenut kazneni progon.

Zdravko Mamić ne miruje u želji da "reformira pravosuđe" koje je njega i brata mu Zorana pravomoćno osudilo za izvlačenje novca iz Dinama pa je objavio još jedan video koji ne ide u prilog sucu Zvonku Vekiću.

- Alisa dođi kod nas da vidiš čuda! Večeras sam u jednom dnevniku doznao da korumpirani suci u Hrvatskoj uzimaju odvjetnike za obranu prije nego je pokrenut kazneni progon i prije nego su čak i službeno razriješeni dužnosti. I to odvjetnike HNK Hajduka, ne bilo kakve! Kao odgovor priložit ću "director's cut" verziju snimke s rođendanskog slavlja koji je snimio gospon sudac Audemars - piše Mamić i dodaje:

- Na 31. sekundi videa poslušajte suca Louisa Vekića kako pita Dadu Audemarsa Krušlina hoće li poslati video mom bratu Zokiju. Onom Zokiju kojem sudi. Da Vekiću, poslao je. Ovog puta vam neće proći mazanje očiju!

 

Nešto ranije objavio je još inkriminirajućih stvari za spomenutog suca. Nakon što je objavio račune puta u Dubai za suca Vekića, njegovu navodnu ljubavnicu i njezinu kći, Mamić je odlučio objaviti i eksplicitne poruke suca Kvesića koje je slao jednoj svojoj prijateljici.

Otkako je 15. ožujka pravomoćno osuđen, nekad najmoćniji čovjek hrvatskog nogometa dao se u akciju kako bi "raskrinkao korupciju u pravosuđu". Ta težnja proizlazi iz nezadovoljstva vlastitom situacijom.

Komentara 57

GE
genadij
21:05 23.03.2021.

Kad sustav ne funkcionira onda su i kriminalci krepki pravednici i zaštitnici pravde. Komedija od države.

LU
Ludwik
20:47 23.03.2021.

Jel ukinuto Ministarstvo pravosuđa u RH??? Pa nitko se, makar šturim priopćenjem, ne javlja na ove prozivke koje bi u svakoj normalnoj zemlji izazvale lančane reakcije ostavki i uhićenja! Očito drugovi političari ne smiju pisnuti jer Mamić za svakog od njih ima također naramak snimki i dokaza...

MA
Mary5
20:58 23.03.2021.

Bravo Maminjo, samo deri bandu lopovsku.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije