Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 59
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Golijada u Osijeku

Toplak: Nakon ovoga možemo se jedino pokriti ušima...

16.12.2018.
u 20:55

Nakon pobjede za klupske almanahe nogometaši Osijeka svojim su navijačima priuštili i zimske radosti jer su u svlačionicu otišli tek nakon grudanja s Kohortom

Nogometaši Osijeka uvjerljivom 6:0 (3:0) pobjedom protiv Intera, ne samo najuvjerljivijom ove sezone već i najuvjerljivijom pobjedom u Gradskom vrtu otkako je Prve HNL, odužili su se navijačima, a njih 200-tinjak je u nedjeljno jutro s lopatama umjesto sa šalovima u rukama došlo u Gradski vrt kako bi očistilo snijegom prekriveni travnjak i omogućilo odigravanje utakmice.

Trebalo im je za taj pothvat svega dva sata, a kao nagradu dobili su rijetko viđenu golijadu i šteta je samo što zbog temperaturnog minusa rekordnu pobjedu Osijeka nije uživo vidjelo više od 670 navijača koliko ih se okupilo na tribinama.

1/12

Nakon pobjede za klupske almanahe nogometaši Osijeka svojim su navijačima priuštili i zimske radosti jer su u svlačionicu otišli tek nakon grudanja s Kohortom.

Prvi hat-trick nakon 11 godina

Osijek je u posljednju utakmicu pred zimsku stanku ušao s neugodnom serijom od tri uzastopna domaća poraza, no utakmica je lišena svake neizvjesnosti već do odmora na koji su bijelo-plavi otišli sa zalihom od 3:0 iako, ruku na srce, gosti, s obzirom na igru, i nisu zaslužili takav rezultatski minus.

Međutim, Inter protiv sjajnog Mirka Marića nije imao šanse. Najbolji strijelac Osijeka ove jeseni, naime, uz tri pogotka zaradio je i kazneni udarac koji je i prelomio utakmicu u korist bijelo-plavih.

Inače, bio je to prvi hat-trick nekog nogometaša Osijeka u Gradskom vrtu nakon više od 11 godina i Vedrana Nikšića koji je zabio tri pogotka Međimurju.

– Ja ga zovem “Mister 10 posto” jer zabije svaku desetu šansu. Danas mu se otvorilo, da je realizirao još koju priliku, danas bi bio prvi strijelac lige – našalio se dobro raspoloženi trener Osijeka Zoran Zekić s učinkom svoga napadača koji je prvi dio sezone okončao s devet pogodaka.

Inter uranio s poklonima

Sve do posljednjih deset minuta nastavka gosti su imali prihvatljiv poraz, a onda su u furioznoj završnici domaćina potučeni do nogu.

>> Pogledajte i video: Po uzoru na koje stadione će biti novi Dinamov stadion

– Sretan sam što možemo nekome darivati, ali mi smo uranili s poklonima – ironično je trener Intera Samir Toplak komentirao rezultat svoje momčadi.

– Možemo se nakon 6:0 pokriti ušima, imali smo u prvom dijelu 25 minuta simpatične igre u kojima smo izgledali kao momčad, no drugi pogodak sve je odlučio. Ipak, moram reći, koliko para, toliko muzike – zaključio je Toplak.

Ključne riječi

Komentara 1

KU
kupatilo
01:46 17.12.2018.

Vi samo igrate protiv Dinama 150% a sve drugo 60%.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije