Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 1
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
VATRENI NA POLJUDU

Tko kaže da Split ne voli reprezentaciju? Pogledajte što je objavio HNS

Split, prodaja ulaznica
Foto: Milan Sabic/PIXSELL
1/8
25.09.2019.
u 09:46

Atmosfera će biti odlična i naši reprezentativci zasigurno će imati veliku podršku u jednoj od najvažnijih utakmica u kvalifikacijama za Europsko prvenstvo 2020. godine.

Nakon jučerašnjeg dana svima je potpuno jasno – Dalmacija i Split zaželjeli su se hrvatske nogometne reprezentacije. Vatreni će 10. listopada na Poljudu ugostiti Mađarsku, a ulaznice za taj susret jučer su puštene u prodaju. Ulaznice za istočnu i zapadnu tribinu rasprodane su već prvog dana pretprodaje.

"Nakon prvog dana pretprodaje ulaznica za kvalifikacijski susret Hrvatske i Mađarske na raspolaganju je ostalo tek 2000 ulaznica za sjevernu tribinu", objavio je HNS na svojoj službenoj stranici.

Logično je to jer svi žele uživo gledati doprvake svijeta, pogotovo ako se zna da hrvatska nogometna reprezentacija u Splitu nije gostovala od susreta protiv Italije 2015. godine. 

Čak ni tada u susretu nije uživala publika jer se igralo pred praznim tribinama. Publika je s tribina vatrene posljednji put gledala u prijateljskom susretu protiv Švicarske, a to je bilo davne 2012.

Atmosfera će, dakle, biti odlična i naši reprezentativci zasigurno će imati veliku podršku u jednoj od najvažnijih utakmica u kvalifikacijama za Europsko prvenstvo 2020. godine. 

Dobra je vijest da će na Poljudu igrati Ivan Rakitić koji je propustio posljednja dva okupljanja. 

Ključne riječi

Komentara 7

IL
ilustrator
10:14 25.09.2019.

kome bi šumilo more moje sinje..da hrvatske nije

VI
Vik
10:23 25.09.2019.

Lipo je biti hrvat a specilno u lipom Splitu na najlipsem dilu svita Poljude je usrid Splita

SO
sohnahoakasaa
20:09 25.09.2019.

Ne 'farbajte jajca' prije Uskrsa. Splićani vjerojatno žele gledati Vatrene ali svatko iz svojih razloga. Ako su to oni razlozi koji su u srcu svakog Hrvata u ostatku Hrvatske, odanog Vatrenima svi ćemo biti sretni ali poslije kukastog križa, poslijee svih 'događanja' kako bi naudili Hrvatskoj Reprezentaciji doma i po svijetu ništa ne vjrujem. Ne vjerujem da i jedan Vatreni i svi u Hrvatskoj ne mole Boga da nebude zloduha na Poljudu. Sretno i svi uživajte u Splitu i svi mi s vama.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije