Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 196
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Ode karijera

VIDEO Stigao je na utakmicu drven od alkohola, njegovi pokušaji trčanja postali su hit

Milan Šefar
Foto: Screenshot
24.09.2019.
u 10:16

Predsjednik sudačke organizacije Pavel Mareš kazao je da Šefara više ne može zamisliti kao djelitelja nogometne pravde

Milan Šefar, češki sudac koji je u nedjelju služio kao pomoćnik na juniorskoj utakmici između Berouna i Slanýja, toliko se napio da je jedva uz pomoć organizatora napustio travnjak. 

Šefar je od početka dvoboja vidljivo teturao, a gotovo svaki put kad bi pokušao potrčati, pao bi kao kruška i nosom zaorao teren.

Gledatelje su njegova ''posrnuća'' vrhunski nasmijavala, no čelnici tamošnje sudačke organizacije u incidentu nisu pronašli ama baš nikakvu duhovitu notu.

Štoviše, predsjednik organizacije Pavel Mareš kazao je da Šefara više ne može zamisliti kao djelitelja nogometne pravde, a sudačka će komisija konačnu odluku o suspenziji donijeti sljedećih dana. 

Lokalni listovi pišu da je Šefar uspio do kraja odraditi prvo poluvrijeme, ali po odlasku na odmor ostao je u svlačionici.

Video otkriva i to da ga je glavni sudac u više navrata molio da se povuče, ali da Šefar za tu opciju nije htio ni čuti.

Ključne riječi

Komentara 5

KB
koprivnicakrizevci.besplatniog
06:47 25.09.2019.

Ništ novog

Avatar mladen valentić
mladen valentić
12:54 24.09.2019.

Ovdje VAR mora biti non-stop u funkciji!

Avatar Tetec Cinober
Tetec Cinober
19:13 24.09.2019.

Ovaj se dobro našvepsal🤣🤣🤣🤣🤣🤣

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije