Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 46
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
THOMAS MÜLLER:

Mandžukića dobro poznajemo, vrhunski je golgeter

Mario Mandžukić
Reuters/PIXSELL
14.12.2015.
u 21:00

'S Juveom imamo dobra iskustva, godine 2013. kad smo osvojili Ligu prvaka, u četvrtfinalu smo ih dobili 2-0 u obje utakmice.'

Na ždrijebu osmine finala Lige prvaka Juventus Marija Mandžukića dobio je za protivnika minhenski Bayern. Prva utakmica je 23. veljače u Torinu, a uzvrat 16. ožujka.

Potpredsjednik Juventusa Pavel Nedvěd misli da je Bayern jedan od najvećih favorita za osvajanje Lige prvaka: "Bit će to povijesni dvoboj i morat ćemo iskoristiti svaku priliku koja nam se pruži. Imamo još dva mjeseca da se pripremimo za Bayern, koji je jedan od najvećih favorita za osvajanje Lige prvaka".

Trener Bayerna Josep Guardiola ističe da ih čekaju  dvije velike utakmice. "Juventus je jedna od najboljih momčadi u Europi i imaju pobjednički mentalitet. Juve i PSG su bili najteži protivnici koji smo mogli dobiti", rekao je Guardiola.

"Juventus igra vrlo pametno, a imaju i vrhunskog golgetera Marija Mandžukića, kojeg dobro poznajemo dok je igrao za nas. S Juveom imamo dobra iskustva, godine 2013. kad smo osvojili Ligu prvaka, u četvrtfinalu smo ih dobili 2-0 u obje utakmice", napomenuo je napadač Bayerna Thomas Mueller.

>> Modrić i Kovačić protiv Džeke i Pjanića, Mandžo ide po 'osvetu'!

Komentara 2

Avatar Abcda
Abcda
22:01 14.12.2015.

Mandzo ce im ga "zavrnut".

CA
carpediem
22:10 14.12.2015.

Samo da napomenimo Müllera da je Mandzukic 2013 tad igrao za Bayern ia da je tad Trener Bayerna bio Jupp Heynkes i da su tada bili u Bayernu Schweisteiger, Kroos i te sezone je Bayern osvojio Ligu Prvaka a sadd je ovo neki drugi Bayern jak je u domacoj Ligi ali u Eurpi se mora jos dokazat.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije