Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 7
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Kvalifikacije za SP

Teodosić će igrati za reprezentaciju i završiti sezonu

Miloš Teodosić
Foto: Reuters/Pixsell
18.02.2019.
u 16:28

Srbija će u četvrtak gostovati u Tallinu kod Estonije, zadnje momčadi u skupini L, a u nedjelju će ugostiti Izrael u Beogradu

Donedavno još košarkaš Los Angeles Clippersa, 31-godišnji srbijanski reprezentativac Miloš Teodosić, odlučio je da će do kraja sezone odigrati još samo dvije utakmice za svoju nacionalnu izabranu vrstu te nakon toga završiti sezonu.  

- Odlučio sam da nigdje neću igrati do kraja sezone, da ću se odmoriti i kroz reprezentativno okupljanje u srpnju pripremiti za sljedeću sezonu - izjavio je Teodosić na okupljanju srpskih košarkaša uoči kvalifikacijskih utakmica za ovogodišnje Svjetsko prvenstvo u Kini, u kojima će Srbiji suparnici biti Estonija i Izrael, prenose srbijanski mediji.

Srbija će u četvrtak gostovati u Tallinu kod Estonije, zadnje momčadi u skupini L, a u nedjelju će ugostiti Izrael u Beogradu. Iz te dvije utakmice Srbiji je za plasman na Svjetsko prvenstvo potrebna jedna pobjeda i to samo u slučaju da četvrtoplasirana Gruzija u zadnje dvije utakmice slavi na gostovanju u Grčkoj te kao domaćin svlada Estoniju.

Miloš Teodosić još nije igrao u kvalifikacijama za Svjetsko prvenstvo, zbog ozljede je morao propustiti i Europsko prvenstvo 2017. godine, na kojem je Srbija poražena u finalu od Slovenije, tako da je posljednji put u nacionalnom dresu nastupio u finalu olimpijskog turnira 2016. u Rio de Janeiru.

- Meni je uvijek drago igrati za reprezentaciju. Potrudit ću se koliko god mogu pomoći ekipi da ostvari barem jednu pobjedu u sljedeće dvije utakmice", rekao je Teodosić koji je objasnio i kako iza razlaza s Clippersima nije ostalo nikakvih repova.

- Prvi put sam dobio otkaz u nekoj ekipi i to nije lako, ali je nešto što sam priželjkivao. Mučili su se Clippersi sa mnom i ja s njima. Nisam želio biti zamijenjen u klub u kojem ne bih igrao. Sve u svemu sam zadovoljan situacijom. Ostali smo u super odnosima." rekao je ponajbolji europski razigravač koji je u dvije NBA sezone za Clipperse odigrao 60 utakmica s prosjekom od 21,4 minute na parketu uz 8,0 koševa i 4,0 asistencije. 

Komentara 2

VI
Vivaldi
18:28 18.02.2019.

Baš si frajer Vjekoslave sa tom otrcanom frazom Tko nas bre zavadi. Zaista originalno.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije