Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 85
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
PRAVA PROVOKACIJA

Cibulkova će zbog fotografije bez grudnjaka mnogima postati omiljena tenisačica

Dominika Cibulkova
Foto: Instagram
1/10
28.10.2015.
u 11:04

Velik dio svijeta još ne zna za nju, no ako na Instagram nastavi postavljati fotografije kakve postavlja, brzo će postati miljenica muške publike i možda se cijela njena priča izvan tenisa snažnije "zakotrlja".

Slovačka tenisačica Dominika Cibulkova nije u samom vrhu svjetskog tenisa, ima samo četiri WTA i dvije ITF titule, trenutačno je 38. na ljestvici i najviša pozicija bila joj je deseto mjesto u ožujku prošle godine. I zovu je novom Annom Kournikovom, a pogled na njezin najnoviji "selfie" trebao bi otkriti i zašto.

Prema Ruskinji to možda i nije fer jer ipak je bila vrlo dugo u deset najboljih, ali s obzirom na to da nikad nije osvojila WTA turnir, usporedbe imaju smisla. No tenis i uspjesi u njemu ionako nisu na prvom mjestu u priči o ovim tenisačicama. Pogađate, Dominika plijeni pažnju fizičkim izgledom, baš kao i Anna.

Također, kao i Anna ne bježi od svog izgleda i svjesno se njime koristi. Ima 26 godina, ove godine ozlijedila je Ahilovu tetivu i teško da će u tenisu napraviti neka veća iznenađenja pa je odlučila prestići "najveću gubitnicu" u povijesti. Neće joj biti lako, Kournikova je postala modna ikona, TV zvijezda, glazbena zvijezda...

Dominika Cibulkova taj status tek treba dostići i prošle godine je pokrenula liniju odjeće pod imenom Pome, što na hrvatskom znači "hajde" te jasno dala do znanja u kojem smjeru želi krenuti i u kojem se smjeru želi kretati nakon završetka profesionalne karijere.

Velik dio svijeta još ne zna za nju, no ako na Instagram nastavi postavljati fotografije kakve postavlja, brzo će postati miljenica muške publike i možda se cijela njena priča izvan tenisa snažnije "zakotrlja". Granice svoje domovine ionako je prešla, uvjerljivo je pobijedila u anketama za najseksi Slovakinju.

>> Krajan nakon Safine postao trener Slovakinje Cibulkove

Komentara 2

UL
ulatec
14:03 28.10.2015.

Dobra brate !

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije