Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 4
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Suspendiran je

Tenisač pozitivan na kokain: 'Iznevjerio sam roditelje, navijače...'

Dan Evans
Foto: Reuters/PIXSELL
23.06.2017.
u 22:21

"On je prihvatio nalaz po kojemu je u njegovu organizmu 24. travnja pronađen kokain. Do daljnjega je privremeno suspendiran"

Britanski tenisač Dan Evans, trenutačno 50. igrač svijeta, bio je pozitivan na dopinškoj kontroli na kokain tijekom ATP turnira u Barceloni u travnju i privremeno je suspendiran.

"Ovo je jako težak dan za mene i želio sam osobno objaviti ovu vijest. Vrlo je važno naglasiti kako je testiranje obavljeno izvan natjecanja i kako je kontekst u potpunosti nepovezan s tenisom. Iznevjerio sam mnogo ljudi, roditelje, trenera, svoj tim, sponzore, britanski tenis i navijače kojima se samo mogu iskreno ispričati", izjavio je 27-godišnji Evans.

"Gospodin Evans je 16. lipnja optužen za kršenje antidopinških pravila. On je prihvatio nalaz po kojemu je u njegovu organizmu 24. travnja pronađen kokain. Do daljnjega je privremeno suspendiran", objavio je Antidopinški odjel Međunarodnog teniskog saveza.

Komentara 2

Avatar megatronman
megatronman
04:43 24.06.2017.

Bilo bi lijepo da testovi postanu obvezatni za političare.

JO
jozomeda
12:56 24.06.2017.

upravo tako ,a posebno stazića i marasa

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije