Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 131
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Atraktivna plavuša

Rafa Nadal 'fotkao' se s obožavateljicom iz Srbije koja je oduševila zanosnim izgledom

Rafael Nadal
Foto: Reuters/Pixsell
1/6
21.06.2017.
u 16:59

- Bio je jako ljubazan, dobro raspoložen i kulturan. Svi smo uživali u dobrom društvu i dobroj atmosferi, rekla je Anđela

Rafael Nadal ove sezone ponovno je u vrhunskoj formi, a vrhunac je bio na Roland Garrosu kojeg je osvojio prilično suvereno. Španjolac je u finalu pobijedio Stanislasa Wawrinku sa 6:2, 6:3, 6:1 i osvojio desetu titulu na tom prestižnom turniru.

Jedan od najboljih tenisača svijeta nakon toga je odlučio uzeti predah sve do Wimbledona, a odmor provodi odmarajući se na Ibizi. Rafa je odlično raspoložen i opušten, a na društvenim mrežama pojavila se fotografija s obožavateljicom, koja je svojim izgledom oduševila njegove navijače.

Na kraju se ispalo da se radi o obožavateljici iz Srbije Anđeli Marinković.

- Izašla sam u subotu s prijateljima u poznati klub na Ibizi, a tamo je bio Rafa Nadal s kojim sam se fotografirala. Bio je jako ljubazan, dobro raspoložen i kulturan. Svi smo uživali u dobrom društvu i dobroj atmosferi, rekla je Anđela za Kurir, a na pitanje je li se dogodilo još nešto zanimljivo, Anđela je dodala:

- Ništa više se ne krije iza te fotografije.

Komentara 12

Avatar crosask
crosask
18:46 21.06.2017.

Bravo vecernji.rs

DU
Deleted user
23:55 21.06.2017.

Srbija droca...

EL
EldersRealm
19:39 21.06.2017.

Mislim da nize ne mozete. Cestitamm, konacno ste dotaknuli dno. Savjetujem vam da preselite tiskaru u Beograd i tamo pocnete izdavati novine. Kad su vam vijesti uglavnom iz Srbije, onda preselite i tiskane novine tamo.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije