Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 8
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
ATP QUEENS

Čilić se osvetio Isneru za dva poraza ove sezone

Marin Čilić
Foto: Reuters/PIXSELL
1/5
20.06.2017.
u 20:57

U sljedećem kolu Čilić kao četvrti nositelj ide na još jednog Amerikanca, 19-godišnjeg Stefana Kozlova (149. na ATP listi) s kojim dosad nije igrao.

Najbolji hrvatski tenisač Marin Čilić pobijedio je u dvoboju 1. kola travnatog ATP turnira u londonskom Queensu Amerikanca Johna Isnera s 7:5, 6:3. 

Čiliću je za pobjedu nad gorostasnim Isnerom, 21. igračem svijeta, trebalo samo malo više od sat vremena igre, a sve zahvaljujući više nego sjajnom Marinovu servisu jer je na svoj početni udarac u cijelom meču izgubio samo šest poena.

U prvom setu je Marin dočekao priliku u 11. igri, iskoristio je uopće prvu "break-loptu" u meču i potvrdio je odmah dobivanjem svog servisa za 7:5. Čilić je do novog oduzimanja Isnerova servisa došao već u prvom gemu drugoga seta, a drugi "break" je uslijedio na samom kraju,  kod 5:3. Čilić je u drugom setu na svoj servis izgubio samo jedan jedini poen. 

Bila je ovo "slatka osveta" nad Isnerom, koji je u zadnja dva meča Međugorca pobijedio ove godine u Rimu i lani u Parizu. Ukupno su igrali devet puta, a Čilić sada vodi s 7:2.  

U sljedećem kolu Čilić kao četvrti nositelj ide na još jednog Amerikanca, 19-godišnjeg Stefana Kozlova (149. na ATP listi) s kojim dosad nije igrao. 

Komentara 2

DU
Deleted user
10:02 21.06.2017.

Nakon ispadanja Murraya, Wawrinke i Raonica, Marin je ostao kao najbolje plasirani nositelj, te ima veliku sansu da se vrati na 6. mjesto ATP-ljestvice - najbolji renking-karijere. Ajmo Marine, uzmi taj naslov i 500 bodova :)

DU
Deleted user
03:21 21.06.2017.

Osvetio se isneru pobjedom u drugom kolu nevaznog malog turnira a ovaj je njega izbacio u polufinalu velikog turnira i izbio mu tisucu bodova,a cila njemu 50,kakvi novinari boze dragi. A vidim da cilic rastura u queensu znaci da namjerava ispast u drugom kolu winbledona vec.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije