Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 50
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Skromni Silvio

Talijanski premijer: Stadion Milana treba se zvati Berlusconi

Silvio Berlusconi
AFP
05.05.2011.
u 13:17

Milanov predsjednik Silvio Berlusconi istaknuo je kako bi se stadion na San Siru trebao zvati njegovim imenom. Stadion Milana trenutačno nosi ime Giuseppea Meazze

– Otkako ja vodim klub, Milan je postao najtrofejniji klub na svijetu, ja sam najuspješniji predsjednik svih vremena. Osvojimo li prvenstvo, bit će to 27. Milanov trofej otkad sam predsjednik kluba. Stadion bi trebalo nazvati mojim imenom. Najuspješniji predsjednik nakon mene je Santiago Bernabeu iz Real Madrida. On je bio predsjednik u najboljim godinama tog kluba, a Španjolcima je to bilo dovoljno da stadion nazovu njegovim imenom – izjavio je talijanski premijer i predsjednik Milana Silvio Berlusconi.

Milan je na korak do osvajanja 18. naslova talijanskog prvaka, prvog nakon 2004. godine. 

Komentara 1

BO
bomba
14:53 05.05.2011.

Napravi stadion na kojem će igrati samo Milan i neka ti bude volja kako češ ga nazvati.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije