Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 12
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
'NAŠ ČOVJEK'

Talijanski insajder: Dinamovi novi čelnici žele Bobana u klubu, već su se i sastali!

Events - Festival dello Sport 2021 - Saturday
Foto: Ettore Griffoni / IPA
1/2
13.03.2024.
u 14:15

Trenutno je bivši hrvatski reprezentativac bez posla, a osim Uefe je radio kao nogometni operativac i u Fifi, ali i u nogometnom velikanu Milanu gdje je ubilježio neke od najljepših dana svoje igračke karijere

Iz Italije dolazi velika vijest o potencijalnom povratku legende Dinama i hrvatske reprezentacije Zvonimira Bobana u Dinamu. Njihovi insajderi tvrde da su pregovori u tijeku, a uz to iznose i precizirane informacije o tome kad su se sastali, te o novom ambasadoru zagrebačkog kluba. 

Podsjetimo, na povijesnim izborima u Dinamu legenda kluba Velimir Zajec pobijedio je Mirka Barišića i postao predsjednik Dinama.

Uoči izbora Zajec je dobio podršku Zvonimira Bobana, a navijači aktualnog hrvatskog prvaka nadaju se da će se Boban vratiti u Dinamo sad kad je Zajec postao prvi čovjek kluba.

“S Bobanom stalno razgovaramo, podržao nas je i on je naš čovjek”, rekao je Zajec nakon pobjede, a sada se oglasio talijanski insajder Lorenzo Lepore i naveo da se pregovara s Bobanom.

VEZANI ČLANCI:

“U nedjelju navečer novi čelnici kluba razgovarali su s Bobanom oko njegovog ulaska u klub. Konačni odgovor se još čeka“, piše Lepore i isto tako navodi da bi Silvio Marić trebao postati klupski ambasador.

Podsjetimo, Boban je nedavno napustio Uefu zbog neslaganja s predsjednikom Aleksanderom Čeferinom oko trajanja mandata Slovenca. Trenutno je bivši hrvatski reprezentativac bez posla, a osim Uefe je radio kao nogometni operativac i u Fifi, ali i u nogometnom velikanu Milanu gdje je ubilježio neke od najljepših dana svoje igračke karijere.

Komentara 1

NI
nitram
23:14 13.03.2024.

ako boban dode u Dinamo bio bi to prvi autogol Zajeca .covjek koji je pekao zanat kod svjetski poznati postenjacina blaterai platinija nema sta raditi u Dinamu

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije