Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 148
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Nogometni svijet u šoku

Talijani otkrivaju novu teoriju: Evo zbog čega je umro Davide Astori

Davide Astori
Foto: Ivo Čagalj/Pixsell
1/7
05.03.2018.
u 10:50

Iako su se jučer pojavile informacije da je nesretni nogometaš umro zbog srčanog zastoja, danas su se pojavile nove teorije.

Smrt kapetana Fiorentine Davidea Astorija šokirala je nogometni svijet. Suigrač Milana Badelja pronađen je mrtav u hotelskoj sobi u Udinama, gdje je Fiorentina trebala igrati prvenstvenu utakmicu.

– Duboko potreseni prisiljeni smo objaviti da je naš kapetan Davide Astori preminuo. Zbog ove strašne i delikatne situacije, a prije svega zbog poštovanja prema njegovoj obitelji, tražimo suosjećanje medija – poručili su iz Fiorentine.

Iako su se jučer pojavile informacije da je nesretni nogometaš umro zbog srčanog zastoja, danas su se pojavile nove teorije.

Davide Astori
1/7

Talijanski Rai javlja da je uzrok smrti izljev krvi u mozak. Međutim, treba pričekati rezultate autopsije koji će otkriti konačne uzroke prerane smrti ovog nogometaša i kada će se objaviti službeni podatak.

Podsjetimo, sumnja da se nešto loše dogodilo javila se kad se Astori nije pojavio na doručku u hotelu. Tada je maser otišao provjeriti što se događa te je u sobi pronašao beživotno tijelo nogometaša Fiorentine.

Branič iza sebe ostavlja suprugu Francescu Fioretti te dvogodišnju kćer Nicole.

Komentara 2

DU
Deleted user
11:32 05.03.2018.

Jeli nešto mijenja stvar ako je preminuo od izljeva krvi u mozak a ne od srčanog udara.

SF
Sv Franjo
11:13 05.03.2018.

Život je kratak.Ljudi o tome ne razmišljaju.O smrti bi se moralo govoriti više od vrtiča, škola...To smeta manipulatorima podzemnog svijeta,ateistima i onda ispada da je smrt tragedija umjesti O normalan izlaz duše iz tijela i nastavak života.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije