Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 3
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
UMRO u 31. GODINI

Šok: Suigrač hrvatskog reprezentativca pronađen mrtav!

Davide Astori
Foto: Ivo Čagalj/Pixsell
1/5
04.03.2018.
u 12:20

Prve informacije govore da je suigrač našeg Milana Badelja preminuo u snu.

Šokante vijesti dolaze iz Italije gdje je kapetan Fiorentine, 31-godišnji Davide Astori pronađen mrtav u hotelskoj sobi u Udinama.

Prve informacije govore da je suigrač našeg Milana Badelja preminuo u snu.

- Duboko potreseni prisiljeni smo objaviti da je naš kapetan Davide Astori preminuo. Zbog ove strašne i delikatne situacije, a prije svega zbog poštovanja prema njegovoj obitelji, tražimo osjećajnost medija - poručili su iz Fiorentine.

Branič je u karijeri između ostalih igrao za Milan, Cagliari i Romu, a ima i 14 nastupa za talijansku reprezentaciju uz jedan gol. 

Utakmica Udinese - Fiorentina je odgođena, kao i cijelo kolo u Serie A.

Ključne riječi

Komentara 16

Avatar nula
nula
13:36 04.03.2018.

Koji naslov i koja fotka ?!! Hrvat mora biti u naslovu, kad je losa vijest ( ovo na fotki je Mandzo, ne Badelj.. ) RIP , mladi covjece.

B2
bordon 2
13:13 04.03.2018.

Otkazalo srce. I koga to još može iznenaditi. Napori su enormno veliki, a na prvom mjestu je njegovo ,,veličanstvo" - novac. Sve ostalo je manje bitno.

ZE
Zerky
13:55 04.03.2018.

Kvazi novinarčići poput ove raspale žabokrečine su sramota za ljudski rod

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije