Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 33
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Ponudio nagradu zbog laži

Svijetom se proširila vijest da je Maradona umro: 'Ja sam u šoku'

Diego Maradona
Foto: Reuters/Pixsell
1/13
28.06.2018.
u 13:13

Nakon pobjede protiv Nigerije pozlilo mu je na tribini, a svijet je brzo obišla snimka kako ne može stajati na nogama.

Diego Maradona u središtu je pozornosti na Svjetskom prvenstvu koje se igra u Rusiji. Jedan od najboljih nogometaša svih vremena uživo prati nastupe Argentine, a tijekom svake utakmice napravi šou.

Maradona navija za svoje, a pritom se često sukobljava s publikom, pokazuje srednji prst...

Nakon pobjede protiv Nigerije pozlilo mu je na tribini, a svijet je brzo obišla snimka kako ne može stajati na nogama. No, brzo je primio liječničku pomoć i izgleda da je s njim sve u redu.

Diego Maradona
1/13

No, neki su otišli toliko daleko da su objavili da je Maradona umro. To je i njega šokiralo pa je danas medijima objavio da nudi nagradu od deset tisuća eura onome tko mu pomogne pronaći osobu koja je tu laž proširila.

- Bio sam u šoku kad sam vidio tu laž. Ne mogu vjerovati da se društvenim mrežama može proširiti takva priča, meni to nema smisla, rekao je Maradona pa dodao:

- To me jako naljutilo. Pa sestra me zvala u panici da provjeri jesam li dobro. Nećaci su se zabrinuli, cijela moja obitelj je to vidjela. To se brzo proširilo svijetom jer loše vijesti uvijek brže putuju od dobrih. Poručujem svima da sam živ i zdrav, da je sa mnom sve u najboljem redu, zaključio je bijesni Maradona.

Komentara 9

DU
Deleted user
13:39 28.06.2018.

Drug Tito, Deep Purple, Bratstvo - Jedinstvo, i Maradona, žive vječno!

JI
Ja i Ja
13:49 28.06.2018.

Ma nije...greškom je povukao aut-liniju....

Avatar Mica Trofrtaljka
Mica Trofrtaljka
13:51 28.06.2018.

Ma dajte pa ne navija za orlove !

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije