Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 106
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Najavili polufinale

Šutalo o Gvardiolu: 'Gvardiol je ima sjajnu kvalitetu, ali koga nema, bez njega se može!'

Rijeka: Dion Drena Beljo i Josip Šutalo na konferenciji za medije hrvatske nogometne reprezentacije
Foto: Nel Pavletic/PIXSELL
1/4
11.06.2023.
u 17:57

"Za 17. rođendan dobio dres Luke Modrića, nestvarno je sad s njim dijeliti svlačionicu", rekao je Dion Drena Beljo koji ove srijede s Vatrenima igra polufinale Lige nacija protiv Nizozemske

Vatreni i Narančasti ove se srijede u 20:45 susreću u Rotterdamu u polufinalnoj utakmici Lige Nacija. Hrvatska reprezentacija ostala je bez Marka Livaje u utorak nakon incidenta s nekolicinom članova publike tijekom prvog treninga na Rujevici. Joško Gvardiol zbog ozljede ne može nastupati. Marcelo Brozović je nakon izvrsne igre u finalu Lige prvaka koje njegov Inter ipak nije pobijedio priključuje se u ponedjeljak. Utakmicu su na konferenciji za medije najavili Dion Drena Beljo i Josip Šutalo. Otvorio je Beljo.

"Drago mi je da sam pozvan i dat ću sve od sebe. Žao mi je zbog Joška jer se ozlijedio, ali to je dio nogometa, nažalost. Drago mi je da sam dobio pohvale od suigrača. Iznenadilo me koliko su to sve jednostavni ljudi, iako su veliki igrači i treneri. Nitko nije iznad nikoga. Odlično su me prihvatili, od Luke Modrića, Kovačića i ostalih. Sve pohvale svima", rekao je Beljo.

GALERIJA Hrvatska nogometna reprezentacija odradila trening na Rujevici

Rijeka: Dion Drena Beljo i Josip Šutalo na konferenciji za medije hrvatske nogometne reprezentacije
1/12

"Nizozemci su skloni rizicima u zadnjoj liniji. Možemo biti opasni u kontri i polukontri i tu im možemo zaprijetiti. Protiv De Ligta sam igrao kad smo igrali protiv Bayerna i pobijedili su nas. Cijela je ekipa izvanredna i on je vrhunski stoper. Bit će teško. Nizozemci igraju doma, no i nas će se nešto pitati. Dolazimo puni želje i volje", kazao je pa nastavio:

"Nije mi bilo lako otići iz HNL-a u Njemačku. Ne mogu reći da nisam zadovoljan, mislim da sam pomogao momčadi. Nadam se da ću u sljedećoj sezoni biti bolji. Istina je da sam za 17. rođendan dobio dres Luke Modrića, nestvarno je sad s njim dijeliti svlačionicu."

VEZANI ČLANCI:

Šutalo je nastavio o Gvardiolu, a dotaknuo se i svoje klupske karijere. "Žao mi je zbog ozljede Joška. Ali mi moramo nastaviti dalje, takav je nogomet. Ne znam tko će igrati, na izborniku je da odluči. Mi smo svi spremni i možemo odigrati na visokoj razini. Gvardiol je ima sjajnu kvalitetu, ali koga nema, bez njega se može. Erlić i ja smo upoznati s velikim utakmicama, dobro smo se slagali. Arsenal? Ne čitam ništa. Kad dođe vrijeme za transfer, razgovarat ćemo o tome", zaključio je.

VIDEO Marko Livaja napustio hrvatsku reprezentaciju, više nije među vatrenima!

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije