Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 119
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?

Što kad stvari ipak izmaknu kontroli kao na Rujevici? Izronilo je ono što se ignorira

storyeditor/2023-06-10/PXL_240523_100131828.jpg
Luka Stanzl/PIXSELL
11.06.2023. u 13:24

Kako je suparništvo Dinama i Hajduka postalo kamilica prema onom Hajduka i Rijeke, tolikom da su se kola slomila baš preko leđa brončanih. I što ako najgore tek slijedi?

Komentara 6

IO
ioniq
17:36 11.06.2023.

prvi krivac s kojim je sve počelo je sam Livaja koji će ponašao sramotno i neprilično reprezentativcu Hrvatske. drugi krivac je HNS koji nije odmah reagirao i kaznio ga zbog toga. treći krivac je Dalić koji je nakon svega pozvao livaju kao da se ništa nije dogodilo. 4. krivac su navijači koji se nisu onako smjeli ponašati i spuštati na taj nivo...no oni su tek četvrtka karika u lancu krivnje što je do ovoga došlo!

Avatar white socks
white socks
19:24 11.06.2023.

Livaja ništa gluplje nije mogao napraviti. I svojim pjevanjem i vrijeđanjem Šibenčana i napuštanjem reprezentacije. Njegovi postupci su u korist daljih tenzija i još većih napetosti.

Avatar Besna Mirela
Besna Mirela
11:29 12.06.2023.

copy/paste komentara od neki dan.... Očigledno je problem u Livaji a ne u okruženju ili navijačima. Kako siješ, tako i žanješ a meni se čini da je tek počeo sa žetvom. Htjeli priznati ili ne, njegov reprezentativni status je završen i sumnjam da će više itko preuzeti odgovornost pozvati ga, posebno na domaće tekme pred našim navijačima. Nadalje, nema sumnje da ovo što je bilo u Rijeci i pogrdno skandiranje i vrijeđanje Livaje nije isključno i na ostalim terenima. Pitanje je u kojoj mjeri je i koliko dugo Hajduk to spreman podnositi posebice jer je na žalost ekipa postala žrtvom pojedinca. Nije samo njegovo ponašanje već naprosto i igra. Lik nema snage za jedno poluvrijeme u nezahtjevnoj HR ligi i igrač je manje u ekipi. Osim toga, unatoč statistici, u zadnjem dijelu sezone po doprinosu ekipi je debelo iza Mlakara, Benrahoua pa čak i ozlijeđenog Sahitija. Mislim da je 'bog nogometa' lagano na putu prema dolje.....

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije