Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 1
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
POTPUNO ZANOSNE

Supruge i partnerice najboljih svjetskih nogometaša ostavit će vas bez daha

Irina Shayk i Cristiano Ronaldo
Foto: nph/NordPhoto/PIXSELL
28.12.2014.
u 21:57

Svi bi ih željeli imati uz sebe i svima bi bile dodatna motivacija

Nogometna godina je na kraju, a bila je i više nego zanimljiva jer su se rušili brojni rekordi, odigralo se Svjetsko prvenstvo u Brazilu i navijači uistinu mogu biti sretni. A i ne samo oni nego i supruge svih nogometaša jer niti jedan od njih neki od svojih uspjeha nije zaboravio posvetiti ljepšoj polovici uz riječi "Bez njene potpore to ne bih uspio.".

A kako te žene izgledaju, svi bi ih željeli imati uz sebe i svima bi bile motivacija. Primjerice, dovoljno je pogledati Ronaldovu Irinu Shayk, Messijevu Antonellu Roccuzzo ili Casillasovu Saru Carbonero.

Uostalom, pogledajte supruge i partnerice najboljih svjetskih nogometaša u galeriji na Goal.com.

>> Irina Shayk umalo pobjesnila zbog šale o Ronaldovoj depilaciji

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije