Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 59
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Prva HNL
Povratak na članak

Šupraha: Strahonja je pogriješio

- Pa taj akcijski plan nije vidio ni jedan sudac ni delegat!, tvrdi Šupraha

Komentari 22

JM
ja-ma
14:03 03.04.2012.

Najgore od svega je to što sada unaprijed znamo SVE što će Šupraha komentirati i na koji način će to raditi.

VL
SE
serđo
08:11 03.04.2012.

Jovanović je rekao da je to u redu i nema tu rasprave.

VL
DE
denderi
08:37 03.04.2012.

dajlojzek pokrij se da te nitko ne vidi ...kako možeš laprdati o nekoj dobroj organizaciji utakmice pored toliko baklji ...utakmicu treba prekinuti odmah ćim padne prva baklja jer to nije mjesto za iživljavanje zar treba nekog baklja napraviti invalidom...?...odluka sucaa je pravedna i poštena ,a klubovi neka potraže i štetu naplate od svojih \"navijaća\"...

VL
BM
Boris Markovic
09:00 03.04.2012.

@denderi: 100% si u pravu.

VL
LO
loza
09:03 03.04.2012.

Ajmo prekidat za svaku sitnicu utakmicu, pa nećemo više čitati o sranjima. Ako se može rock koncert prekinuti zbog preglasne glazbe zašto se ne može utakmica zbog kršanja Ustava, zakona i propisa. I onda se nađu pametni stručnjaci (koji su u većini) iz sporta koji kažu da je na sucu da prekine utakmicu. Nije na sucu nego na pravnoj državi. Izgleda da nogometni svijet država za sebe.

VL
MA
magnum2011
09:19 03.04.2012.

Evo, umjesto da se podrže konačna rješenja ovog stanja u HR nogometu sada se javljaju takozvani stručnjaci i objašnjavaju kako je ovaj sudac pogriješio. Što se Šuprahe tiće nije ni čudno jer znamo kojem dijelu on pripada. Vidjeli smo i njegove komentare suđenja i na ostalim utakmicama u \"oku sokolovom Sušec-Šupraha\" i sve je jasno. Njegovo rješenje HR nogometa dobro znamo.Ja sam sa svojih 58 godina u nogometu već jako dugo i ovi novokomponirani stručnjaci već mi se gade, a eto imaju prostora i u tisku da izraze svoje \"stavove\".

VL
PI
piranha
09:26 03.04.2012.

Šupraha ima pravo.Strahonja je pogriješio po svim važećim propisima HNS-a,i nadasve UEFA-e i FIFA-e.Nije Žika Jovanović član niti ijednog ovog tijela.Odluka o ponovljenoj utakmici nije poštena niti dobra.Nk\"Istra\"nemojte igrati novu utakmicu.Jovanović je izazvao prekid jer je NK\"Rijeka\"tada gubila utakmicu (1:0)i trenirao mišiće na Strahonji i jedan dobar sudac i pošten dečko n....o.

VL
OB
-obrisani-
09:39 03.04.2012.

pravda se istjeruje na malima Varaždinu i Istri a Hajduk leglo kriminala i dalje nekažnjen šta je sa 90 000 eura koje Hajduk duguje Širiću i Djedoviću za namještene utakmice

VL
Avatar feudalac
feudalac
10:14 03.04.2012.

...ne laje pas radi sela... zna Supakpraha da se prema novim strozim kriterijima na Poljudu ne bi odigrala ni jedna utakmica...

VL
Avatar ReTuRn Of ThE AlieN
ReTuRn Of ThE AlieN
10:18 03.04.2012.

Pa bio je \'čika Spasoje\' Jovandeka na tribinama, i sudac je samo podlegao njegovom blagotelećem pogledu....

VL
HL
hladni01
10:35 03.04.2012.

magnum 2011,pa koliko ti majstore imaš godina ako si 58 u nogometu..150 možda?

VL
DU
Deleted user
11:03 03.04.2012.

Prijatelj mi kaže da su ovi novi, \"reformirani\" Khmeri po hitnom postupku uveli umjesto srpa i čekića simbol GOLUB I SLADOLED! Jer, ili ližeš, ili letiš, pa je i po tom principu prekinuta i ova utakmica. Zaista, strahovlada i borba za guzicu je trajna.

VL
BA
bajbok11
11:16 03.04.2012.

Kome je stalo do Šupljahinog mišljenja? Lik je lažovčina, osvjedočeni jajdukovac i patološki mrzitelj GNK Dinama i HNS-a. Da je Šticina marioneta ne trebe ni spominjati.

VL
Avatar mohito
mohito
11:22 03.04.2012.

od kad je to supraha postal takav sudacki autoritet? - gledam neki dan njegove procjene tzv spornih situacija, za polovicu toga tvrdi jedno a slika pokazuje drugo...a sad ga i mediji citiraju kao to je nakakav relevantni autoritet - sta se ovog s prekidom tice, svak ima svoje misljenje, ali do kad bi trebalo trpit to divljanje? - kad tad ce se morat napravit rezovi i pocet prekidat tekme...svi govore da treba zaustavit divljanje po stadionima, ali kad to neko konacno napravi, napadaju ga...zbog raznih supraha i medija koji afirmativno pisu o huliganizmu i daju tim divljacima medijski prostor, je i doslo do takve eskalacije, a policija ocito ne radi nista - paradoksalno je da je jedna jedina zabiljezena intervencija ( i to stvarno divljacka) bila kad su iz cista mira napali grupu bbb-a zbog jedne jedine baklje koju je zapalil jedan klinac (nije ju ni pokusal baciti neg se vidlo na tv-u da se preserava pred curom) - ali to je zapravo tada bila vjezba za moguce nerede pred saborom, pa je karamarko iskoristil bbb za vjezbu interventne...medjutim prava divljanja, trganje i paljenje imovine itd, policija mirno promatra s prstom u nosu...

VL
VK
vječni krojf
11:29 03.04.2012.

Evo do sada smo se borili protiv nereda na stadionima,nadje se covjek koji je skupio hrabrosti i prekinuo utakmicu,i vec se javljaju strucnjaci koji tvrde da je pogresio.Pitam se koji ce sljedeci sudac skupiti hrabrosti i nesto takvog napraviti?Nijedan!Da je Maksimir u pitanju sudac bi bio hvaljen sa svih strana i Taj cudan ministar bi cvjetao jer bi nagazio Mamica.U nasoj drzavi se nogomet vise ne igra radi zabave vec se preko njega vode neke osvete pa nije ni cudo da je sve manje gledalaca.

VL
PR
propalica
12:29 03.04.2012.

@bajbok jel plaća mamić?

VL
MA
magnum2011
12:52 03.04.2012.

HLADNI01: Ja bih te molio da još jedamput pročitaš moj komentar i sve će ti biti jasno. Ne skužiš li, nema ti pomoći.

VL
JM
ja-ma
13:58 03.04.2012.

Isuse,tko je ovoga metnuo za \"oko sokolovo\"?Pa što je ovo?Riga mi se!!!

VL
BZ
Branko Zajec
15:43 03.04.2012.

Šupraha se jako \"uživio\" u nogometnog stručnjaka. U svemu je u pravu, ne dozvoljava mogućnost da se u nečemu zabunio, naprosto sve zna i svima zato dijeli packe. Mateo Beusan je bio mnogo umjereniji, nikada nije nešto kategorički tvrdio poput Šuprahe.Možda zato, Šupraha dolazi u neke nesporazume, kao što je i sada sa Cvrkom.

VL
VA
valsimot53
16:42 03.04.2012.

da nije smijesno bilo bi tragicno!! gdje su sad oni pametnjakovici :luena, serđo......koji su nas prije dva dana uvjeravali u pravilnost prekidanja utakmica radi ovakviv banalnosti? danas su jasno iz uefe porucili da su to nebuloze i da se utakmice NE SMIJU prekidati ako izravno ne postoji opasnost po sudionika sportskog dogadjanja(i gledatelje i suce i igrace).gdje su sad oni naivci koji znaju kako je to praksa u europi i samo postivanja specijalnih naputaka uefe. lijepo sam vama praznoglavcima objasnio da to nije bilo nista drugo nego pokazivanje moci sudackog lobija po napucima dva mafijasa: sirica i mamica a zbog prebacivanja njihove odgovornosti na navijace

VL
« 1 2 »
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.