Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 130
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Prva HNL

Šupraha: Strahonja je pogriješio

'19.09.2010., Stadion Maksimir, Zagreb - Nogometna utakmica 8. kola prve HNL, NK Dinamo - NK Zagreb. Marijo Strahonja. Photo: Antonio Bronic/PIXSELL'
'Antonio Bronic/PIXSELL'
03.04.2012.
u 08:09

- Pa taj akcijski plan nije vidio ni jedan sudac ni delegat!, tvrdi Šupraha

– Odluka o novoj utakmici zapravo je najpoštenija. Ne bi li, naime, bilo glupo da Istra bude kažnjena gubitkom utakmice, a konstatirano je da je sve učinila za dobru organizaciju utakmice, k tome je i vodila 1:0? Međutim, ta povjerenikova odluka govori nam i da je Strahonja pogriješio! – kaže bivši sudac Alojzije Šupraha.

Zašto?

– Prekid utakmice bio je neopravdan! Bačeno je nekoliko baklja iz navijačke skupine koja broji 50-ak ljudi! Ta odluka zapravo otvara mogućnost huliganima da prekinu svaku utakmicu ubacivanjem tri-četiri baklje na teren – rekao je Šupraha i posebno naglasio:

– Na osnovi čega suci mogu prekidati utakmice? Gdje je taj pisani dokument? Ja ga nisam vidio, a nisu ga vidjeli ni suci i delegati s kojima sam razgovarao! Izvršni odbor HNS-a očito je napravio propust, trebali su taj naputak okružnicom poslati klubovima, sucima, delegatima... Ovako, svi pričaju o nekakvom akcijskom planu, ali ga u pisanom obliku nema. Možemo Zoran Cvrk, povjerenik za sigurnost HNS-a, i ja uz kavu razgovarati o akcijskom planu i napucima, ali na osnovi takvih razgovora utakmice se ne smiju prekidati, za takve odluke mora postojati pisani dokument! – naglašava Šupraha.

Komentara 22

SE
serđo
08:11 03.04.2012.

Jovanović je rekao da je to u redu i nema tu rasprave.

DE
denderi
08:37 03.04.2012.

dajlojzek pokrij se da te nitko ne vidi ...kako možeš laprdati o nekoj dobroj organizaciji utakmice pored toliko baklji ...utakmicu treba prekinuti odmah ćim padne prva baklja jer to nije mjesto za iživljavanje zar treba nekog baklja napraviti invalidom...?...odluka sucaa je pravedna i poštena ,a klubovi neka potraže i štetu naplate od svojih \"navijaća\"...

JM
ja-ma
14:03 03.04.2012.

Najgore od svega je to što sada unaprijed znamo SVE što će Šupraha komentirati i na koji način će to raditi.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije