Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 11
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
PORUKA PREDSJEDNIKA

Šuker se oglasio o vrućoj temi i poručio: Tužno je to...

Davor Šuker
Foto: Marko Lukunić/Pixsell
1/6
28.03.2019.
u 13:04

- Tužno je da ćemo ove godine u kvalifikacijama igrati na sjajnim novim stadionima u Budimpešti, Bratislavi, Bakuu i Cardiffu, a da svjetski doprvaci nemaju odgovarajući dom u svojoj zemlji kojoj su toliko toga lijepoga priuštili.

Predsjednik Hrvatskog nogometnog saveza Davor Šuker održao je uvodni govor na današnjoj sjednici Skupštine HNS-a u Zagrebu. Šuker se pohvalio uspjesima u 2018. godini, ali i rekao da je potrebno ulagati u infrastrukturu. Posebno se to odnosi na stadion na kojem bi igrala reprezentacija o čemu se proteklih dana puno pričalo jer je Maksimir u katastrofalnom stanju.

- Znamo da samo ulaganja u bazu mogu osigurati uspješnu budućnost hrvatskog nogometa. Ove godine nastavljamo gdje smo lani stali. Predvidjeli smo još 22 milijuna kuna za županijske nogometne saveze, prvenstveno za razvoj infrastrukture - rekao je Šuker i dodao:

- Iskreno se nadam da će u narednom razdoblju krenuti ozbiljni razgovori na temu novog stadiona koji hrvatska reprezentacija po svemu zaslužuje i treba. Tužno je da ćemo ove godine u kvalifikacijama igrati na sjajnim novim stadionima u Budimpešti, Bratislavi, Bakuu i Cardiffu, a da svjetski doprvaci nemaju odgovarajući dom u svojoj zemlji kojoj su toliko toga lijepoga priuštili.

Šuker je zatim dodao:

- Ne mogu u jednom govoru obuhvatiti sve ono lijepo što nam se događa. Izuzetno se radujem nastupu naše sjajne mlade reprezentacije na Europskom prvenstvu i od srca im želim da osiguraju Olimpijske igre što bi bio prekrasan uspjeh. Svi možemo biti ponosni na Dinamovo proljeće u Europi i činjenicu da su nam modri osigurali još jednog predstavnika u Europi što je sjajan domet za naš klupski nogomet.

Na kraju je zaključio:

- Svakoga dana tisuće nogometaša, nogometašica trenera, djelatnika i dužnosnika ustaje i naporno radi za svoju momčad, svoj klub, svoj savez i naš nogomet. Svima zahvaljujem na trudu i doprinosu. Sada kada smo opet osjetili kakvo je veselje doživjeti veliki rezultat, imamo motivaciju raditi još jače i još više kako bismo nešto slično doživjeli ponovno.

>> Pogledajte Modrićevo upozorenje nakon poraza od Mađarske


 

Komentara 2

JB
jonny_bravo
13:27 28.03.2019.

Odlazi sramoto!

KO
komar64
16:54 28.03.2019.

Kaže čovjek koji važi za najpoznatijeg škrtca....u svojoj sirotinjskoj povijesti nikome kave nije platio.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije