Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 59
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
LOVA DO KROVA

Modrić i Šuker dogovorili podjelu novca od Uefe: Evo koliko ide igračima, a koliko HNS-u

Luka Modrić i Davor Šuker
Foto: Goran Kovacic/PIXSELL
1/5
20.03.2019.
u 15:22

Drago mi je što smo se i ovoga puta brzo i jednostavno dogovorili oko podjele premija za plasman, kao što smo to činili i uoči prethodnih kvalifikacijskih ciklusa. U Rusiji smo napravili veličanstveni rezultat, no to ne znači da će sada biti lagano, rekao je Šuker

Našu reprezentaciju u četvrtak čeka utakmica s Azerbajdžanom, kojom Hrvatska otvara Europske kvalifikacije.

Prije početka puta na EURO, kapetan Luka Modrić i dokapetan Ivan Rakitić su u ime reprezentativaca postigli dogovor s predsjednikom HNS-a Davorom Šukerom oko podjele Uefine nagrade ako se plasiraju na natjecanje.

Igračima će pripasti 45 posto Uefine nagrade za plasman, a Savezu 55 posto.

"Drago mi je što smo se i ovoga puta brzo i jednostavno dogovorili oko podjele premija za plasman, kao što smo to činili i uoči prethodnih kvalifikacijskih ciklusa. U Rusiji smo napravili veličanstveni rezultat, no to ne znači da će sada biti lagano. Pred nama je novi izazov, zahtjevna skupina s malo utakmica, ali vjerujem u igrače i stručni stožer na čelu sa Zlatkom Dalićem. Luki, Ivanu i suigračima želim puno sreće u predstojećim utakmicama, da ponovno odvedu Hrvatsku među najbolje reprezentacije u Europi", izjavio je predsjednik HNS-a Davor Šuker.

>> Pogledajte što je o reprezentaciji rekao Miroslav Blažević

Ključne riječi

Komentara 5

Avatar toxic alien
toxic alien
18:21 20.03.2019.

Da imaju karaktera... odrekli bi se premija! Ili bi ih barem podijelili u dobrotvorne svrhe. Koliko god oni daju reprezentaciji, barem isto toliko i igranje za reprezentaciju daje njima. To im je najveci izlog i reklama. Vrijednost na nogometnom trzistu im poraste barem tri puta poslije nastupa za reprezentaciju, a i utjecaj na pregovaracku poziciju sa sponzorima nije za zanemariti. Kad se sve uzme u obzir, ja mislim da svima njima igranje za reprezentaciju koristi mnogo vise nego sto ce oni ikad reprezentaciji moci dati...

SL
Slavonskarakija
10:21 27.03.2019.

Poneki i donira sirotinji. Ali nagrade su trebali kompletno dati nekoj bolnici i djecjoj klinici. Imaju svi milijune eura, zar im je to problem ?!

Avatar Voljeni Maršal Tito Pajcek
Voljeni Maršal Tito Pajcek
16:25 20.03.2019.

50:50

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije