Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 80
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
NACIONALNO PITANJE
Povratak na članak

Šuker p(r)ozvao političare

Groupama Arena izgrađena je za 50-ak milijuna eura u samo 14 mjeseci, a prima 23.000 gledatelja. Stadion je multifunkcionalan te uz nogometne utakmice može ugostiti i koncerte, konferencije i različite druge kulturne događaje

Komentari 32

Avatar Croat
Croat
12:38 25.02.2019.

sve sportske udruge imaju pravo traziti financijsku pomoc za svoj sport pa tako i nogometasi. nogomet je u hrvatskoj najpopularniji sport i nogometna reprezentacija ima izuzetan uspjeh ali igra na najruznijem stadionu u evropi ako ne i u svijetu. ako su rukometasi dobili tolike dvorane u hrvatskoj koje sad zjape prazne trebali bi i nogometasi dobiti jedan prosjecan stadion od ca 30 tisuca mjesta.

VL
JU
juma
13:01 25.02.2019.

Pretpostavljam kako je Madjarski nogometni savez sam financirao gradnju stadiona, a Slovacki nogometni savez uporavo privodi kraju gradnju istoga? Naravno ironija. Sve te stadione gradila je, gradi i financira drzava, iako bi sudeci po kvaliteti nogometa tamo, bolje bilo uloziti novce u poljoprivredno zemljiste. Mi imamo kvalitetu i vrhunske rezultate, ali samo u nogometu. Sto se tice drzave tu smo treca europska liga kao Madjari i Slovaci u nogometu.

VL
SV
svakogdana
12:42 25.02.2019.

u taj stadion nisu se ugradili škegro i ekipa i zato toliko košta. u nas bi takav stadion izišao na milijardu eura. tu je problem. sve se može, i nisu cijene tako astronomske kako se prikazuju,astronomski je lopovski apetit škegro,valentić,matešaa i ostali hdz-ovi apostoli družine.

VL
ST
stefj
12:26 25.02.2019.

Je istina, drugdje su uglavnom bolji stadioni... No drugdje nemaju Bandića i njegove kumove i drugdje imaju umjereniji broj uhljeba. Dok se Bandić s kumovima namiri, pa onda gradski i državni uhljebi, za stadion ne ostane niti za popravak pločica ili farbanje zidova... Selidba iz Zagreba možda je rješenje, no onda dobiješ drugog šerifa, koji možda ima manje apetite i manje kumova, no onda postoji i problem popune stadiona...

VL
FR
freeshooter
13:52 25.02.2019.

Novi stadion je stvarno nacionalno pitanje, no isto moramo sami riješiti, HNS treba sa gradom zagrebom i državom dogovoriti zemljište i okvire financiranja, te odmah raspisati arhitektonski natječaj za novi nacionalni stadion, pa mi imamo znanja za isto, puno dobrih arhitekata, koji sigurno već imaju analize i pripreme, temeljem barem tridesetak izvrsnih novih stadiuma sagrađenih u Europi zadnjih 5-6 godina, a koji mogu biti i ljepi i racionalni, bez upliva politike, već struke, dakle ne trabaju nama mađari, znamo mi to, samo treba odabir dobrog projekta, racionalan i lijep, od dobrog i iskusnog arhitekte na nacionalnom natječaju, a ne umreženog, izvođači su nam i onako bez posla i investicija, dakle povoljni, tako da se uz dobro planiranje, sigurno može napraviti vrhunski stadion za povoljan iznos, ovo što i neki pišu, cca 35.000 ljudi=70 mil eura. Podrška Šukeru i HNS u pokretanju istoga, te smjernica da vjeruju u znanje i sposobnost struke u hrvatskoj, napravite arhitektonski natječaj što prije, pa će te vidjeti svu raskoš hrvatskog znanja i talenta, te projekata koji će biti na ponos hrvatske!! Kako ste vjerovali u naše igrače, tako vjerujte i u arhitekte, hrvatski talenat je neiscrpan!!

VL
Avatar Jopa
Jopa
13:48 25.02.2019.

Pod hitno treba pronaći najbolji način da se sagrade novi stadioni u Zagrebu i Rijeci. Osječani već sami grade no to je manji stadion pa si mogu priuštiti da sami grade.

VL
PI
pinkec
19:12 25.02.2019.

Nogomet je u Hrvatskoj najpopularniji sport, a nogometna reprezentacija ima izuzetan uspjeh u svijetu, kao najprepoznatiji brend u Hrvatskoj! Možda je baš to i razlog zašto nemamo bolji stadion?

VL
Avatar Mica Trofrtaljka
Mica Trofrtaljka
13:16 25.02.2019.

Udri Šuki dok je vruće a šta glumi Bandiidos ( treba delat ) s papirima i placom nema ga nigdje ? ⚽

VL
MA
Marsijanac
17:39 25.02.2019.

"Groupama Arena izgrađena je za 50-ak milijuna eura u samo 14 mjeseci, a prima 23.000 gledatelja." Graditi stadion u Zagrebu ispod 50,000 sjedala je najobicnija glupost. Pa ne gradi se stadion za godinu dvije nego za iducih 50.

VL
Avatar Jopa
Jopa
13:48 25.02.2019.

Pod hitno treba pronaći najbolji način da se sagrade novi stadioni u Zagrebu i Rijeci. Osječani već sami grade no to je manji stadion pa si mogu priuštiti da sami grade.

VL
KE
kentie
13:46 25.02.2019.

Od samostalnosti RH trubim, govorim i žuborim da je stadion na lokaciji Maksimirska 128 vlasništvo HAŠK-a konfisciran i otet za vrijeme jugovladavine. Naime, predratni HAŠK je početkom XX stoljeća uredno kupio zemljište od Zagrebačke nadbiskupije na južnoj strani tramvajske prugee nasuprot perivoja Maksimir, te izgradio vlastiti stadion i postoje vjerodostojni papiri o tome. S obzirom da je HAŠK u vrijeme II. svjetskog rata in continuo igrao profi nogomet u ondašnjoj prvoj ligi NDH, nakon završetka rata je bio "uredno" kažnjen i prognan te rasformiran, a stadion i zemljište su uredno nacionalizirani i konfiscirani i predani na plodouživanje Gradu Zagrebu. Godinama je NK Dinamo bio podstanar tog Gradskog stadiona i uredno plaćao najamninu. Na zapadnoj tribini je lijepo stajao natpis Gradski stadion, dakle ne stadion NK Dinamo. Bilo bi fer i korektno da se pravnom sljedniku HAŠK-a, današnjem HAŠK-u (koji igra na Peščenici na stadionu bivšeg TPK) vrati ta oteta imovina, a NK Dinamo potraži i kupi drugi prostor za prave novce i izgradi posve novi stadion.

VL
Avatar Joejordan
Joejordan
19:25 25.02.2019.

Potovi ti njih u vip lože i reci da će biti jesti i piti i poklona pa ćeš vidjeti kako se guraju tko će prvi.

VL
DU
Deleted user
13:08 25.02.2019.

Stadion napraviti u Zadru. Nismo toliko ludi ko Splicani a stadion od 30.000 mozemo napunit beu problema. Imamo super navijace i dobru zracnu luku uz autoput, a ko zeli nek dodje na 2-3 dana uz nogomet malo prosetat rivom

VL
VB
vbr
12:51 25.02.2019.

Poljud je 1997.god. izgradila YU za Mediteranske igre. Sirotinja koja nema za kartu daje malo poreza ,HNS je najuspješniji savez i nogometaši su svojim rezultatima zaslužili Stadion kao i rukometaši Dvorane. Grad Split je dobio stadion a nije završio iršio i neće jednu Dvoranicu. Nogomet i reka su besplatna reklama za RH turizam. Lova od kampa je uložena u obnovu nogometnih terena. Gologuzija i sirotinjo " RADITE PIZDA VAM MATERINA"

VL
Avatar Jopa
Jopa
13:48 25.02.2019.

Pod hitno treba pronaći najbolji način da se sagrade novi stadioni u Zagrebu i Rijeci. Osječani već sami grade no to je manji stadion pa si mogu priuštiti da sami grade.

VL
MA
Marsijanac
17:43 25.02.2019.

Novi stadion bi morao biti za repku i za Dinamo. Maksimirski djelomicno porusiti i predat nekom zagrebackom klubu i atletskom sacvezu

VL
NI
nisamguzonjinsin
12:23 25.02.2019.

Prvo reci gdje je lova koju ti je dala FIFA za nacionalni kamp ?

VL
AM
ante_maja
12:19 25.02.2019.

pa gdje su milijoni od uspjeha reprezentacije,sagradi jedan!!

VL
SV
sven222
12:44 25.02.2019.

zašto bi mi građani morali financirati gradnju objekta od kojega vi u HNS-u i svi oko nogometa imate najveću korist ??? i zašto taj stadion mora biti u Zagrebu ??? pa dosta i ovako ostatak Hrvatske financira Zagreb !!??

VL
PR
PrimoracRi
12:37 25.02.2019.

Koliko love dobiješ pohlepniče škrti možeš i ti jedan sagraditi.

VL
« 1 2 »
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.