151 22°C
 • Avatar Croat
  Croat:

  sve sportske udruge imaju pravo traziti financijsku pomoc za svoj sport pa tako i nogometasi. nogomet je u hrvatskoj najpopularniji sport i nogometna reprezentacija ima izuzetan uspjeh ali igra na najruznijem stadionu u evropi ako ne i u svijetu. ako ... prikaži još! su rukometasi dobili tolike dvorane u hrvatskoj koje sad zjape prazne trebali bi i nogometasi dobiti jedan prosjecan stadion od ca 30 tisuca mjesta.

 • juma:

  Pretpostavljam kako je Madjarski nogometni savez sam financirao gradnju stadiona, a Slovacki nogometni savez uporavo privodi kraju gradnju istoga? Naravno ironija. Sve te stadione gradila je, gradi i financira drzava, iako bi sudeci po kvaliteti nogometa tamo, bolje bilo uloziti ... prikaži još! novce u poljoprivredno zemljiste. Mi imamo kvalitetu i vrhunske rezultate, ali samo u nogometu. Sto se tice drzave tu smo treca europska liga kao Madjari i Slovaci u nogometu.

 • svakogdana:

  u taj stadion nisu se ugradili škegro i ekipa i zato toliko košta. u nas bi takav stadion izišao na milijardu eura. tu je problem. sve se može, i nisu cijene tako astronomske kako se prikazuju,astronomski je lopovski apetit škegro,valentić,mateša ... prikaži još!a i ostali hdz-ovi apostoli družine.

Još iz rubrike Sport

Laslo Đere
ATP Umag

Đere i Balasz u polufinalu

Alžir
Presudio rani pogodak

Alžir pobijedio Senegal i osvojio svoj drugi Afrički kup nacija

Dinamo
Prva HNL

Tri komada za tri boda: Dinamo lako svladao Lokomotivu na otvaranju prvenstva

3