Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 3
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
ISKLJUČIO KRIVOG IGRAČA

Sudac se ispričao Arsenalu: Vrlo je razočaran zbog greške koju je napravio

Andre Marriner
Reuters (Ilustracija)
22.03.2014.
u 21:46

Marriner je nakon utakmice priznao grešku iz 17. minute te se ispričao 'topnicima' preko Udruženja profesionalnih sudaca Engleske.

Sudac Andre Marriner u subotu je na londskom derbiju između Chelseaja i Arsenala u 31. kolu Premiershipa u 17. minuti napravio veliku grešku kada je zbog namjernog igranja rukom na gol-crti umjesto Oxlade-Chamberlaina isključio Gibbsa.

Marriner je nakon utakmice priznao grešku te se ispričao 'topnicima' preko Udruženja profesionalnih sudaca Engleske.

- Andre je iskusan sudac i vrlo je razočaran zbog greške koju je napravio. Isključenje pogrešnog igrača je uistinu rijedak slučaj, no Marriner je razočaran zbog svoje greške. Ovom se prilikom ispričava Arsenalu - stoji u prioćenje Udruge.

Foto: Reuters (Ilustracija)

Inače, greška se dogodilo kod rezultata 2:0 za Chelsea, a na kraju su 'plavci' slavili sa 6:0 protiv 'topnika' te zadržali vrh Premiershipa.

>> Mourinhova 'čestitka' Wengeru za 1000. utakmicu: Pola tuceta u mreži Arsenala

Komentara 1

DU
Deleted user
18:10 23.03.2014.

Cudno ga nisu optuzili za rasnu diskriminaciju, sto ne razlikuje crnopute igrace. Kod nas bi se odmah javio pusic i terselicka, a i b.a.b.e mozda.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije