Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 150
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
U 21

Šubićevac će protiv Škota vidjeti novu Hrvatsku

10.09.2019.
u 08:53

Mlada reprezentacija je uvijek bila dobro dočekana u Šibeniku, pa će tako zacijelo biti i danas na Šubićevcu. Susret počinje u 20 sati

Hrvatska nogometna reprezentacija do 21 godine danas starta u nove kvalifikacije za Europsko prvenstvo. Prošle kvalifikacije Nenad Gračan je uspješno prošao, no nije na Euru uspio proći skupinu.

Dio igrača iz te vrste više nema pravo nastupa, ali Gračan ponovno ima na okupu dobru reprezentaciju od koje se ponovno može puno očekivati.

1/5

Novi kvalifikacijski ciklus mali vatreni otvaraju danas u Šibeniku, a suparnik im je Škotska koja iza sebe ima već jednu odigranu utakmicu, s 2:0 je kod kuće pobijedila San Marino.

Mlada reprezentacija je uvijek bila dobro dočekana u Šibeniku, pa će tako zacijelo biti i danas na Šubićevcu. Susret počinje u 20 sati. Uz Škotsku, s Hrvatskom su još u skupini Grčka, Češka, Litva i San Marino.

Sljedeći susret Hrvatska igra 14. listopada kod San Marina.

Komentara 1

MA
Marsijanac
17:16 11.09.2019.

Odleprsao je Gracan, najgori izbornik. Suker je bio u pravu; trabalo ga je smjeniti odavno. No sad bi i cjelokupni izvrsni odbor HNS-a trebao podnijeti ostavku, posto su galasovali protiv Sukerovog prijedloga. Sramota!!!

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije