Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 106
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
U POLJSKOJ

Štrlek na nosilima iznesen iz dvorane, navijači u šoku

Štrlek
Erik Masterson/SCANPIX/PIXSELL
25.02.2015.
u 20:58

Štrlek će biti na poštedi nekoliko dana i bit će spreman za osminu finala Lige prvaka kada će Kielce igrati protiv francuskog Montpelliera.

Na utakmici poljskog kupa između rukometaša Kielcea i Borodina (35:19) jedan igrač gostiju grubo je zaustavio Manuela Štrleka. Hrvatski reprezentativac ostao je nepomično ležati na parketu.

Na nosilima je iznesen iz dvorane, a gledatelji su ostali u šoku. Srećom, magnetska rezonancija pokazala je da je sve u redu. Štrlek će biti na poštedi nekoliko dana i bit će spreman za osminu finala Lige prvaka kada će Kielce igrati protiv francuskog Montpelliera.

>> Štrlek: U mom Kielceu Hrvati i Poljaci veliki su suparnici

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije