Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 80
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
ZVONIMIR ŠARLIJA

Strijelac Hajduka u teškom porazu: Ovo je nedopustivo, moramo hitno nešto mijenjati

Gorica i Hajduk sastali se u 8. kolu SuperSport HNL-a
Matija Habljak/PIXSELL
17.09.2023.
u 21:07

- Dugo sam čekao prvi pogodak u dresu Hajduka, ali nažalost neću ga pamtiti. Još jednom smo naivno i glupo poklonili protivniku tri boda - rekao je Šarlija

Gorica je u utakmici osmog kola HNL-a dramatičnim preokretom u završnici susreta svladala Hajduk na svojem stadionu. Hajduk je imao 1:0 do 86. minute susreta, da bi Gorica na samom kraju zabila dva pogotka i preokrenula na 2:1.

Iako je Hajduk doživio težak poraz, sjajnu utakmicu je odigrao njihov stoper Zvonimir Šarlija. U 62. minuti je zabio pogodak za vodstvo Hajduka, a samo nekoliko minuta kasnije je na gol-crti spriječio čisti pogodak Gorice. Očekivano, bio je nezadovoljan nakon susreta unatoč svojem prvijencu za klub.

- Dugo sam čekao prvi pogodak u dresu Hajduka, ali nažalost neću ga pamtiti. Još jednom smo naivno i glupo poklonili protivniku tri boda - započeo je Šarlija nakon utakmice, pa dodao:

- Drugu utakmicu za redom pravimo greške i donosimo odluke koje nisu na razini našeg kluba i naše kvalitete. To je nedopustivo. Moramo hitno nešto mijenjati i promijeniti neke stvari.

Prokomentirao je Šarlija i da su ovo sad teški trenuci za Hajduk te objasnio kako će preokrenuti ovu mini-krizu u koju je ušao splitski prvoligaš.

- Ovo je jako teško, pogotovo nama domaćima koji osjećamo Hajduk malo više nego stranci. Možda malo više i želimo. Velike ekipe poput Hajduka imaju velike igrače.

- Na nama je da dignemo ostale momke i što prije preokrenemo ovaj momentum. Idemo pobijediti Lokomotivu i u tri derbija vratiti što smo izgubili u ove dvije utakmice i dalje nastaviti borbu - zaključio je Šarlija.

Komentara 5

FR
freeshooter
21:22 17.09.2023.

...i opet se oni dižu i hrabre mitomanijom... u tri derbija ćete doći na realne pozicije, borba za 3-4 mjesto... svi drugi rade, šute i bore se, samo vi imate epske atmosfere, utakmice, izjave i veličinu...

MI
Misko12
05:42 18.09.2023.

Hajduk je fula dan sa ovim starcima. Ponedjeljkom igraju vetetani

EJ
ejStef
22:30 17.09.2023.

Kakav težak poraz? Težak poraz je 5:0... Jednostavno je Gorica bila bolja i sretnija, ništa drugo. U Hajduku ima puno veterana, tako da nedostaje energije i motiva. Teško je motivirati stare igrače i strance protiv Istre i Gorice, no npr. kada dođe Dinamo u Split, bit će to druga priča... Hajduku da vrati euforiju i izglede za prvaka dovoljna je pobjeda protiv DInama u Splitu, već će opet biti ludnica i mitovi će se stvarati.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije