Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 25
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
SLAVLJE U TUROPOLJU

VIDEO Pogledajte golove koji su u drami donijeli Gorici preokret i pobjedu protiv Hajduka

Gorica i Hajduk sastali se u 8. kolu SuperSport HNL-a
Matija Habljak/PIXSELL
17.09.2023.
u 19:17

Hajduk je i dalje prvi, ali se njegova prednost pred pratnjom topi. Gorica je upisala treću pobjedu te se popela na četvrto mjesto ljestvice

Nogometaši Hajduka vodili su do 86. minute kod Gorice 1:0 u susretu osmog kola HNL-a, no dvoboj je završio pobjedom Velikogoričana 2:1 (0:0).

Hajduk je poveo u 62. minuti. Benrahou je izveo slobodan udarac, a 'zajedničkim snagama' loptu su u mrežu poslali domaći igrač Mario Maloča i gostujući stoper Zvonimir Šarlija. Naime, Maloča je htio izbiti loptu glavom, a ona se odbila od Šarlijine glave i ušla u mrežu Gorice. 

U 87. minuti lopta je kružila po vrhu šesnaesterca Hajduka te ju je u letu dočekao Dino Štiglec, malo iskosa na desetak metara. Opalio je iz prve i pogodio suprotni kut za 1-1. Tu nije bio kraj splitskim mukama jer su do kraja ostali i bez jednog boda.

Petljala je obrana Hajduka u 92. minuti, nisu mogli gostujući igrači ispucati loptu, a sve je iskoristio Ante Matej Jurić i postigao pogodak za preokret i pobjedu Velikogoričana 2-1.

Nakon odrađene kazne na klupu Hajduka se vratio prvi trener Ivan Leko, no njegova je momčad nakon pet prvenstvenih pobjeda u nizu upisala drugi poraz u nizu.

Hajduk je i dalje prvi, ali se njegova prednost pred pratnjom topi. Gorica je upisala treću pobjedu te se popela na četvrto mjesto ljestvice. Sve pogotke sa susreta pogledajte OVDJE.

 

Ključne riječi

Komentara 25

BL
blekpanther
19:42 17.09.2023.

I opet taj nesretni Bel nedosudi ni jedan “penal”

MI
mikimouse12
19:56 17.09.2023.

Nemre toliko Dinamo propast koliko Hajduk moze biti los

Avatar boring2
boring2
20:06 17.09.2023.

Nakon svakog poraza, uvijek je osvježenje čitati ludilo od duhovitih komentara Hajdukovaca.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije