Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 30
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
NEUGODNI PRIZORI

Strašna scena! Lovren teško ozlijeđen, liječnici mu nosili masku s kisikom!

Dejan Lovren
Foto: Reuters/PIXSELL
1/11
13.12.2015.
u 19:18

U 79. minuti sudario se sa suparničkim nogometašem Craigom Gardnerom i izvukao deblji kraj

Liverpool se uspio domoći boda protiv West Bromwich Albiona u posljednjim sekundama sudačke nadoknade, ali tih 2:2 ostaje u sjeni teške ozljede našeg reprezentativca Dejana Lovrena.

U 79. minuti sudario se sa suparničkim nogometašem Craigom Gardnerom i izvukao deblji kraj. Ide to na dušu igrača West Bromwich Albiona jer nepromišljeno je podigao nogu vrlo visoko i udario džonom po Lovrenovu koljenu. Čini se da je riječ o križnom ligamentu, ali teško je donositi ikakve prognoze u ovom trenutku.

Dovoljno je vidjeti izraz lica Dejana Lovrena i to sve govori, uistinu nimalo lijep prizor. Još kad su mu liječnici donijeli masku s kisikom da bi disao i smirio se situacija se učinila dodatno groznom. Nadajmo se da će ipak biti sve u redu te da prvi dojam zapravo nije pravo stanje stvari.

>> Razgovarao sam s Dejanom i nije se osjećao jako loše

>> Lovren: Pod Kloppom više treniramo, trčimo najviše od svih momčadi u Premierligi

Komentara 20

MA
.Marsijanac
19:26 13.12.2015.

Eto ga he**i. Tek sto je zapoceo sa odlicnim igrama ,mogao bi biti izgubljen za repku. Iskreno se nadam brzom oporavku. Lovren je bio na putu postati okosnica nase obrane.

UM
umnjak
19:34 13.12.2015.

Dejane, sretno! Fajter si ti!

TI
Tinaiva
19:27 13.12.2015.

Nadam se da nije najgore, prelom jer izgledalo je stravično. Sretno sa oporavkom.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije