Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 47
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
KRITIKE

Strani mediji: Hrvatska nije pokazala ništa pozitivno

goluza
AFP
24.01.2011.
u 14:29

Poraz Hrvatske od Švedske (25:29) i ispadanje iz utrke za medalje među glavnim su temama stranih medija.

- Hrvati su bili jedni od glavnih favorita za naslov, ali nisu pokazali svoju igru. Izbornik Goluža na klupi je više vremena trošio na prepucavanja s igračima i sucima, nego što je vodio momčad, ističe danski Fyens.dk., a francuski Le Figaro podvlači:

- Svjetski doprvaci nisu pokazali nikakav pozitivan signal na turniru.

A švedski su se mediji raspisali o ispadima Ivana Balića na klupi. Svoje čitatelje podsjećaju da je Balić bio proglašen najboljim rukometašem svijeta. Na utakmici sa Švedskom Balić je bio nevidljiv. Izbornik i igrači priznaju da su njegovo mentalno stanje iskoristili izludivši ga grubom igrom.

- Nije izdržao, a na kraju je puknuo, piše švedski portal Kvp.expressen.se.

Komentara 7

SD
satan da shumsky
16:12 24.01.2011.

baš imamo izbornike za ubit se...tamburaš vodi nogometaše, rođo ili kum rukometaše, košarkaše tko hoće... na SP u nogometu nismo ni bili, sa rukometa idemo doma prerano, a košarku više ni ne gledamo... bitno da trener ima partijsku u džepu...

Avatar prof.baltazar
prof.baltazar
15:15 24.01.2011.

Najveći krivci ako toga ima u sportu je ogromna količina zavisti prema uspješnim ljudima. Lino Červar je vjerujem išao mnogima na živce kao zastupnik pa čak i njegova pojava ali kao trener ima svjetski rezultat i sigurno je najtrofejniji svjetskii trener. Podcjenjivalo ga se i omalovažavalo i na neki način uspijelo otjerati. E sad trebalo se prošetati po Švedskoj i uzet neku od 3 medalje...jel mi ili Francuzi smo jedini favoriti... A kad ono...laku noć...

OB
-obrisani-
15:08 24.01.2011.

Goluža: Balić nije jedini krivac nego su krivi pre svega Slovenci jer najprije nisu njihovi rukometaši ni došli ovdje da bi mi imali koga pobijediti a sada nama se još smiju i navijaju za svoju EU braču Dance i Šveđane..

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije