Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 38
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
JESTE LI ZA POVRATAK?

Stojko poručio Hezonji: Ako želi igrati za reprezentaciju, red se mora znati

Foto: Igor Kralj/ Davor Visnjic
1/3
04.02.2021.
u 19:05

Osobno sam ga pokušao kontaktirati više puta, ali svi pokušaji bili su bezuspješni, ali ni ja ni nitko u Savezu nismo zlopamtila i ne gazimo preko leševa.

Mario Hezonja jedan je od najkontroverznijih hrvatskih sportaša, barem što se tiče odnosa prema reprezentaciji. Naime, nakon što je igrao za reprezentaciju 2016. u Rio de Janeiru to je bilo to od 'Super Maria'. 

Naime, Mario od tada nije obukao hrvatski dres, a nikome nije jasno zašto. Dotakao se toga nekoliko puta i sam preko društvenih mreža, a izbornik Veljko Mršić je potvrdio kako mu se nekoliko puta nije javio niti na telefon. 

Ako su razlog bile obaveze i krcati NBA kalendar, trenutno to ne može biti slučaj. Naime, Hezonja je trenutno bez kluba u najboljoj košarkaškoj ligi na svijetu pa je slobodan odazvati se reprezentativnom pozivu, no prvo mora pružiti 'ruku pomirenja' ljudima u Savezu. 

Kako je za 24sata otkrio Stojko Vranković, preko posrednika je saznao da Hezonja ima želju vratiti se u reprezentaciju, ali on smatra da to nije način.

- Ako se želi vratiti u krug reprezentativaca, Hezonja mora sam nazvati mene, Dina Rađu ili izbornika Veljka Mršića, a ne slati poruke preko posrednika jer je to neozbiljno i na taj način ne želim uopće komunicirati. Osobno sam ga pokušao kontaktirati više puta, ali svi pokušaji bili su bezuspješni, ali ni ja ni nitko u Savezu nismo zlopamtila i ne gazimo preko leševa. Ako Hezonja želi igrati, postoji način na koji se to može ostvariti, ali taj potez nakon svega što se događalo, on mora napraviti - rekao je za 24sata predsjednik HKS-a Stojko Vranković.

Podsjetimo, Maria je prije šest godina kao peti pick uzeo Orlando čime je tada bio najviše rangirani hrvatski pick, ali se Hezonja nije baš najbolje iskazao. Obukao je potom dres New York Knicksa i Portland Trailblazersa, nakon čega je imao 'traid' u Memphis, no i oni su ga otpustili. 

Ostaje vidjeti što će se od svega rasplesti.
 

Komentara 2

LI
linkser2
15:56 05.02.2021.

čekaj malo.. ovi bi ga primili nazad? hahahahaha...strašno

SS
sokac sa drave
17:00 05.02.2021.

Umjesto da ga koknu nogom u guzicu ovi lizu njegov srednji prst.Znamo da je takav ali mi iz kamena smo svi isti ,ma nekaje kakav je takav ali je nas.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije