Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 3
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
PRANJIĆU KLUPA

Što to radi Lakić? Gurnuo u ponor "svoj" Wolfsburg

\'12.03.2011, Volkswagen Arena, Wolfsburg, GER, 1.FBL,  VfL Wolfsburg vs 1. FC Nuernberg, im Bild Mario Mandzukic #18 vom VfL Wolfsburg jubelt nach seinem 1:0 Kopfballtor.   Foto Ÿ nph / Rust\'
PIXSELL
07.05.2011.
u 18:10

Mario Mandžukić zabio je šesti gol u šest utakmica, Nikica Jelavić 14. gol u ligi, a Srđan Lakić zatresao je mrežu budućem klubu.

Treba biti pošten i do kraja odraditi ugovor. Tako se naš igrač Srđan Lakić, napadač Kaiserslauterna, i ponašao.

– Bit ću fer, idem maksimalno, bez obzira na to što igram protiv Wolfsburga, svoje buduće momčadi – obećao je Lakić prije tekme. I to i ispunio. Mario Mandžukić odmah je zatresao mrežu na početku susreta, zabio je šesti gol u Bundesligi. Bio je to susret kojim bi pobjeda Wolfsburg održala u ligi. No, onda se upleo Lakić, glavom zatresao mrežu. Amedick je potkraj prvog dijela postavio konačnih 2:1. I sad su upali u teškoće, u posljednjem kolu gostuju kod Hoffenheima. Vukovi su trenutačno još "iznad crte", lako je moguće da će skliznuti, a Lakić bi mogao igrati dogodine u drugoj ligi... Dodajmo da je Pranjić gledao s klupe Bayernov masakr Sankt Paulija.

Briljantan niz nastavio je Nikica Jelavić postigavši 14. ligaški pogodak ove sezone za Glasgow Rangers protiv Heartsa. Načeo je mrežu Heartsa, a kada Rangersi ove sezone kod kuće povedu, najčešći je rezultat bio 4:0. Završilo je tako i ovaj put.

Njemačka, 33. kolo: Bayer (L) - HSV 1:1, Frankfurt - Köln 0:2, Borussia (M) - Freiburg 2:0, Nürnberg - Hoffenheim 1:2, Schalke - Mainz 1:3, St. Pauli - Bayern 1:8, Stuttgart - Hannover 2:1, Werder - Borussia (D) 2:0, Wolfsburg - Kaiserslautern 1:2.

Poredak: Borussia (D) 72, Bayer (L) 65, Bayern 62...

U utakmici 36. kola Bolton je kod kuće izgubio 1:2 od Sunderlanda, a jedini gol zabio je Ivan Klasnić u 87. minuti (ušao u 75.). Luka Modrić bio je asistent kod pogotka u posljednjim minutama susreta koji su Spursi izvukli bod kod kuće protiv Blackpoola.

Engleska, 36. kolo: Bolton - Sunderland 1:2 (Klasnic gol), Tottenham - Blackpool 1:1 (Modric asistent). Tab: ManUtd 73, Chelsea 70, Arsenal 67...

Darijo Srna postigao je pogodak u susretu protiv gradskog suparnika Metalurga (2:0), čime je došao do svog petog naslova prvaka sa Šahtarom, a uspješan je bio i Ognjen Vukojević, koji je gol posigao za Dinamo Kijev kod Karpata (2:1).

Komentara 1

BR
brckohr
02:41 08.05.2011.

svaka cast lakicu i da nisi zabio. PRAVI PROFI,SAM SE IZBORIO ZA TO STO JESI..!

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije