Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 9
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Priče iz svlačionice

Što se događa u Bayernu? Izašlo je na vidjelo što se Kovaču zbilo iza leđa

Niko Kovač
Foto: DPA/Pixsell
1/7
22.05.2019.
u 12:35

Ako ćemo suditi prema 5:1 pobjedi protiv Eintrachta u posljednjem kolu, govornici su odradili sjajan posao

Unatoč tome što je s Bayernom osvojio naslov prvaka Njemačke, pa i činjenici da ima prigodu osigurati dvostruku krunu jer u subotu slijedi ogled protiv Leipziga u finalu njemačkog kupa, Niko Kovač i dalje živi u neizvjesnosti.

Njegovi nadređeni još uvijek se nisu jasno odredili hoće li nekadašnji hrvatski izbornik voditi bavarski klub i sljedeće sezone, a list Bild sada donosi i to da su mu se uoči subotnje utakmice protiv Eintrachta igrači sastali iza leđa!

Franck Ribéry (36), Robert Lewandowski (30), Rafinha (33) i Thiago (28) vodili su glavnu riječ nakon treninga u srijedu, a navodno su od suigrača zatražili da ostave sve distrakcije izvan travnjaka te se posvete osvajanju oba naslova.

Ako ćemo suditi prema 5:1 pobjedi protiv Eintrachta u posljednjem kolu, govornici su odradili sjajan posao, ali ako i nisu imali loše namjere prema Kovaču, informacija je to koja brine.

Jer nije baš uobičajeno da igrači sami sastanče uoči utakmice sezone, a čini se da je sve to samo odraz beskrajno nejasnog, ako želite i nekorektnog odnosa uprave kluba prema Kovaču.

Hrvatski je trener preko od prosinca do danas svašta imao prilike pročitati u medijima, od toga da ga ''sveto trojstvo'' Uli Hoeneß – Karl Heinz Rummenigge – Hasan Salihamidžić beskompromisno podržava, do toga da mu se zamjera ispadanje iz Lige prvaka u osmini finala, komunikacija s igračima, suhoparni treninzi, premalo odvažnosti u napadačkom segmentu igre... 

Utoliko doista ne čudi što su igrači osjetili potrebu primiti uzde u svoje ruke, ali i što su brojne kolege izrazile Kovaču solidarnost.

Tako se prije samo nekoliko dana oglasio i Peter Stöger, donedavno trener dortmundske Borussije, koji je kazao kako je uprava Bayerna sve poduzela da Kovaču oteža posao.

 

 

Ključne riječi

Komentara 32

KO
komunikolog
14:19 22.05.2019.

Baš sam se pitao koliko dana će proći dok ne krene pljuvačnica i predviđanje smjene. Iskreno, iznenadili ste me. Danas je već srijeda a ja sam očekivao bar u utorak. Ponedjeljak su pisci ovakvih redaka još uvijek bili u šoku.

Avatar Sokol
Sokol
13:17 22.05.2019.

'sveto trojstvo' Uli Hoeneß - Karl Heinz Rummenigge - Hasan Salihamidžić ?????? Ovo je ismijavanje katoličke crkve

Avatar jeremija1
jeremija1
17:14 22.05.2019.

Pratim Bundesligu od kad znam za sebe i od hardcore-bayernovca sam pred 30-tak godina postao antibayernovac. Rummenigge i Hoeneß, iako nekada izvrsni igrači, kao ljudi su vrlo tanki. FC Bayern je čista utrka za lovom. Karlsruher SC su uništili kad su im 90-tih pokupovali sve igrače, jer se vidjelo da Schäfer stvara momčad koja će dominirati Bundesligom. Ovu su sezonu igrali u 3. ligi. Isto su napravili Werderu i Hoffenheimu, kao i Bayeru iz Leverkusena. Isto tako i Dortmundu, ali tu je fond dobrih igrača ipak preširok. To je klub kojem u njihovoj oholosti ništa više nije dovoljno dobro ; oni ne mogu probaviti ispadanje od Liverpoola u osmini finala LP iako je Liverpool momentalno puno jača momčad. Niko, najbolje ti je da se makneš i nek se baklaju kak se znaju !

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije