Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 193
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
SJETILI SE

Juventus objavio nevjerojatan tekst o Mandžukiću, ovo morate pročitati

Mandžukić
Foto: Pixsell/Reuters
1/5
21.05.2019.
u 13:58

Mario Mandžukić danas slavi 33. rođendan, a Juventus je to obilježio emotivnim tekstom

Bivši hrvatski napadač Mario Mandžukić danas slavi 33. rođendan. Tim je povodom njegov Juventus objavio emotivan tekst na svojoj stranici pod naslovom: "Sretan rođendan, Mario!"

"U Juventusu sam pronašao pobjednički mentalitet, koji je isti kao i moj. Zato sam ovdje danas sretan kao i prvog dana kada sam došao, a to je bilo prije četiri godine."

Ovo su riječi Marija Mandžukića, rekao ih je prije mjesec i pol dana kada je potpisao produljenje ugovora

Mentalitet

Ako postoji osoba koja personificira tu riječ, onda je to Mario Mandžukić koji danas navršava 33 godine. Mario je napadač koji zabija golove, i to važne. Ali prije svega, on je prvak koji se uvijek stavlja na raspolaganje momčadi, koji radi sve za pobjedu ekipe. Zabija, bori se svih 90 minuta. Obavlja nevidljiv, tih posao, ali posao koji je ključan. 

Danas neka ne bude tišina. Neka se čuje snažan pljesak svih nas, kojim našem šampionu želimo sretan rođendan", stoji u tekstu.

Juventus je objavio i prigodni video za Mandžin rođendan.

Mandžukić je u Juventus došao 2015. godine i od tada je osvojio četiri naslova prvaka Italije, tri kupa i jedan superkup.
 

Ključne riječi

Komentara 13

JO
Josip333
15:51 21.05.2019.

Mario Sretan Rodendan i mnogo Sreće u budućem Zivotu!

CR
CrniGaro
14:40 21.05.2019.

Mario sretno u dalnjem životu.

FO
foreigner977
16:37 21.05.2019.

Sve najbolje Manđo i samo puno zdravlja a ostalo sve imaš!

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije