Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 153
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Blizu dogovora

Stipe Pletikosa pregovara s Deportivom

Stipe Pletikosa
Foto: Ivo Cagalj/PIXSELL
15.12.2015.
u 11:46

Vodstvo Deportiva već je počelo raditi na dovođenju veterana te će mu na početku dati jednogodišnji ugovor s automatskom mogućnošću produljenja ako zadovolji trenere.

Bivši vratar hrvatske reprezentacije Stipe Pletikosa (36), koji je od ljeta bez kluba, mogao bi ove zime prijeći u šestoplasiranu momčad španjolskog prvenstva Deportivo iz La Coruñe kako bi zamijenio ozlijeđenog čuvara mreže Fabricia Agosta, javljaju španjolski mediji.

Agosto, kojem ugovor istječe na kraju sezone, slomio je križne ligamente koljena te bi zbog operacije mogao biti izvan terena šest mjeseci.

– Vodstvo Deportiva već je počelo raditi na dovođenju veterana te će mu na početku dati jednogodišnji ugovor s automatskom mogućnošću produljenja ako zadovolji trenere. Pregovori između kluba i Pletikose su uznapredovali pa ostaje vidjeti hoće li postići sporazum za dolazak u siječnju – piše nogometni portal La tarjeta blanca.

Istu vijest donosi i radijska postaja COPE čiji komentatori napominju da bi Pletikosa dolaskom u Španjolsku „mogao vratiti ime“ i izboriti odlazak na Europsko prvenstvo. Prvi vratar Deportiva je trenutačno 33-godišnji Argentinac German Lux.

Pletikosa, 1,93 metara visoki vratar, bez kluba je od srpnja, a prije toga je četiri sezone branio u ruskom Rostovu. Prethodno je bio među vratnicama moskovskog Spartaka, Tottenhama, Šahtara i Hajduka.

Deportivo se sa 23 boda nalazi na šestom mjestu španjolskog prvenstva te ima 12 bodova manje od vodeće Barcelone.

>>Hrvatsku bi trebao voditi trener kao što je Ćiro Blažević

Komentara 4

Avatar Pravedni tetrijeb
Pravedni tetrijeb
14:11 15.12.2015.

šteta.... Deportivo mi je simpatičan klub još ode vremena Makaaya, Diega Tristana, Louqea.... i sa ovom toljagom na golu samo prosipaju ugled i šanse za neki ozbiljniji rezultat.

DU
Deleted user
13:10 15.12.2015.

lol wtf? bolje da bez golmana igrate s 11 u napadu xD

Avatar poljicanin
poljicanin
14:59 15.12.2015.

Refleksi mu se sigurno nisu poboljšali od zadnjeg SP-a....

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije